Sluiten
Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek. 100% terugbetaald
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie

Nabijheid - Skiset is altijd het dichtste bij u in de buurt !

Er is altijd een zaak van Skiset in het skistation die zich dicht bij uw verblijfadres bevindt. Skiset is het belangrijkste keten van winkels in de bergen met 800 verhuurzaken in 400 skistations.

Kwaliteit

Skiset garandeert alleen materiaal van de belangrijkste merken te verhuren, materiaal dat in perfecte staat verkeert (regelmatig onderhouden : geslepen en met was ingewreven skis en gedroogde en behandelde schoenen).

Veiligheid, voor u en uw kinderen

Skiset garandeert alleen gecontroleerd materiaal te verhuren: het materiaal wordt door deskundige technici aan het begin van het seizoen en na ieder verhuur gecontroleerd. De afstelling van de bevestigingen wordt alleen uitgevoerd door verhuurspecialisten die rekening houden met de eisen van iedere klant.
Skiset garandeert het maximale te doen voor uw kinderen: een helm voor het Kind van een goed merk zal u iedere maal aangeboden worden als u materiaal voor uw kind wilt huren (categorieën Vlokje, Hoop en Kampioen).

Comfort

U hebt een ruimte location (huur) tot uw beschikking, speciaal voor u en uw kinderen ingericht.U hebt de mogelijkheid om het gehuurde materiaal in te ruilen voor een andere uitrusting dat u beter bevalt (een omruilen binnen dezelfde categorie is mogelijk zonder bijbetaling).U kunt in het merendeel van onze zaken het materiaal ter bewaring afgeven.

Raad

Skiset garandeert u een persoonlijke en warme ontvangst en een aanbod van materiaal dat aan uw niveau en 'glijstijl' aangepast is.


Meer informatie over Skiset De geest van Skiset   |   Over Skiset   |   Skiset in cijfers