Rossignol

Rossignol : EVOLUTION

Rossignol EXP Regular
Rossignol EXP Regular
Een Rossignol board dat makkelijk te gebruiken is en voorzien van de AmpTek Auto Turn om vertrouwen te winnen terwijl men plezier beleeft. Zijn symmetrische flex maakt er een uiterst wendbaar board van in alle richtingen. Perfect om in een mum van tijd vorderingen te maken.
Rossignol Tesla
Rossignol Tesla
Laat zien wat u kunt met dit polyvalente en wendbare freestyle board. Of het nu is om door de lucht te zweven of slopestyle modules achter elkaar aan te sluiten, deze ware twin biedt een ultra-zachte flex, die stabiel en krachtig tussen de voeten blijft voor pop-prestaties.

Rossignol : SENSATIE

Rossignol EXP Mag Rail - Jibsaw
Rossignol EXP Mag Rail - Jibsaw
Een echt ludiek en supersterk freestyle board waarmee alle remmen losgaan in het park of in all-mountain. Met dit zeer allround Rossignol- board met Flatware-tip en MagTek-technologie volgen de tricks elkaar in hoog tempo op, en ben je verzekerd van een perfecte grip en een verbazingwekkend draagvermogen.

Rossignol : EXCELLENCE

Rossignol Trickstick AMPTEK
Rossignol Trickstick AMPTEK
Bestemd zowel voor beginnende als ervaren jibbeurs, vorig jaar bekroond door de Amerikaanse testwebsite Board Insiders en uitgerust met de AmpTek Auto-Turn Rocker die 80% rocker en 20% camber combineert en met de allernieuwste Asym L.I.T.E., is dit snowboard met symmetrische boogstralen die van nature asymmetrisch vervormen, een polyvalente true twin, handelbaar en vol pop.

Rossignol : RIDER JUNIOR

Rossignol EXP Junior
Rossignol EXP Junior
Het is een echte twin freestyle uitgerust met een AmpTek Auto-Turn rocker en is gericht op de jongste riders, ongeacht hun niveau door hen de benodigde technologie te verstrekken om hun talent te ontwikkelen.