Nitro

Nitro : EVOLUTION

Nitro Lectra Rental
Nitro Lectra Rental
Het allround evolutieve board voor dames. Het is voorzien van een sturende vorm en een vlak blad om je niveau elke dag te verbeteren.
Nitro Prime Rental
Nitro Prime Rental
De Prime is gemaakt om vorderingen te maken. Het biedt de perfecte mix van flex en responsief. De Zero camber geeft u toegang tot freeride en zal u toelaten om stress achter u te laten en direct het plezier van de berg af te glijden te ervaren.

Nitro : SENSATIE

Nitro Cinema Rental
Nitro Cinema Rental
De Cinema biedt een meer zachte en ontspannen kant in de high-end prestaties. Hij zal u toelaten om uzelf te verbeteren, maar ook om vorderingen te boeken met zijn Gullwing buiging en flex Park.
Nitro Stance Rental
Nitro Stance Rental
De Stanca heeft bewezen dat hij alle riders kan helpen om zonder inspanningen vorderingen te maken naar het volgende niveau en is een favoriet geworden. De Flat-out betekent dat de nose en de tail een lichte rocker hebben in het begin van de spatel, en laat toe om vorderingen te maken en om moeiteloos fouten te vergeven.

Nitro : EXCELLENCE

Nitro Mystique Rental
Nitro Mystique Rental
De Mystique biedt mooie sensaties eenmaal dat u hem aan heeft. De reden hiervoor is zonder twijfel de perfecte mix van onze speelse buiging, de Gullwing buiging gecombineerd met de ondersteuning en de respons die het Bi-Lite laminaat en all terrain flex biedt.
Nitro Team Rental
Nitro Team Rental
Het hoogwaardige allround board van Nitro De klassieke kromming staat garant voor actie en pop voor alle beoefenaars van park, freeride en snowboarden.

Nitro : RIDER JUNIOR

Nitro Ripper Rental Kids
Nitro Ripper Rental Kids
Gemaakt om jonge riders de basis aan te leren en om gedurende gans hun jeugd te vorderen. De Softride Flex biedt de meest geschikte flex ongeacht de grootte van de rider. Deze pure twin tip board is voor jongeren die willen doen als volwassenen.