Burton

Burton : EVOLUTION

Burton LTR
Burton LTR
Dankzij zijn technische eigenschappen (versoepelde tip en tail, verminderde contactoppervlakken met de sneeuw, ongeslepen kanten op het glijvlak) vergemakkelijkt het LTR (‘Learn To Ride') snowboard het leerproces van beginnelingen, die minder snel vallen en sneller zullen uitgroeien tot kampioenen!
Burton LTR
Burton LTR

Burton : SENSATIE

Burton Progression
Burton Progression
De Progression is het referentie-snowboard voor gevorderde riders. De versie van 2011 beschikt over een rocker die kantenfouten elimineert en het een nog speelser karakter geeft.
Burton Progression
Burton Progression
De Progression is het referentie snowboard voor vorderende riders. De versie van 2011 beschikt over een rocker die kantenfouten elimineert en het een nog speelser karakter meegeeft.

Burton : EXCELLENCE

Burton Process Flying V Experience
Burton Process Flying V Experience
Het Process is gewapend om alles in alle omstandigheden te verwoesten. Van gemanicuurde parkmodules tot gigantische jumps in de backcountry, en al wat je ertussen kunt bedenken, deze semi-brede machine zal je nooit teleurstellen. De bewezen snap en stabiliteit van de Camber combineren zich met de interne demping van de Smooth RideTM, terwijl de Frostbite kanten een alle terreincontrole bieden in uitgesproken ludieke omstandigheden op gelijk welk terrein en in alle omstandigheden!

Burton : RIDER JUNIOR

Burton LTR-Kids
Burton LTR-Kids
De Burton LTR-ski behoort tot de Learn To Ride-lijn van Burton, ontwikkeld om kinderen te leren snowboarden. Met board-profielen waarmee het leerproces wordt vereenvoudigd en versneld. Beter materiaal bestaat niet!
Burton Riglet Board
Burton Riglet Board
Met het Burton Riglet Board neem je de in bergsneeuw opgedame ervaring mee naar huis, en vice versa.