Uw skihuur:

Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Villard de Lans de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Villard de Lans, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Villard de Lans hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Villard de Lans, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Villard de Lans zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Villard de Lans een ongeloofelijk skigebied aan. Villard de Lans is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Villard de Lans een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Villard de Lans te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Villard de Lans komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Hoogte:Min: 1050 m - Max: 2050 m
Pistes: 8 9 9 8
Aantal ski-liften: 22
kms pistes: 125
kms van Nordic Ski pistes: 110

Weather Information

Last significant snowfall 26-03-17
Amount of last significant snowfall :--
Average consolidated snow depth on lower slopes :--
Average consolidated snow depth on upper slopes :--
Description of snow conditions or status or resort :Resort not yet open
vr 20za 21zo 22ma 23di 24wo 25do 26
Partly Cloudy
8° / 19°
Clear/Sunny
9° / 18°
Light rain shower
3° / 9°
Clear/Sunny
1° / 9°
Clear/Sunny
4° / 13°
Clear/Sunny
6° / 18°
Clear/Sunny
8° / 20°
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding