Uw skihuur:

Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Thollon Les Mémises de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Thollon Les Mémises, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Thollon Les Mémises hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Thollon Les Mémises, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Thollon Les Mémises zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Thollon Les Mémises een ongeloofelijk skigebied aan. Thollon Les Mémises is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Thollon Les Mémises een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Thollon Les Mémises te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Thollon Les Mémises komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Hoogte:Min: 1000 m - Max: 2000 m
Pistes: 2 4 9 1
Aantal ski-liften: 15
kms pistes: 50
kms van Nordic Ski pistes: 6

Weather Information

Last significant snowfall 26-03-17
Amount of last significant snowfall :--
Average consolidated snow depth on lower slopes :--
Average consolidated snow depth on upper slopes :--
Description of snow conditions or status or resort :Resort not yet open
vr 20za 21zo 22ma 23di 24wo 25do 26
Partly Cloudy
8° / 18°
Clear/Sunny
7° / 19°
Patchy rain nearby
3° / 9°
Light drizzle
3° / 9°
Clear/Sunny
5° / 15°
Clear/Sunny
5° / 17°
Clear/Sunny
8° / 19°
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding