Uw skihuur:

Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
Aan de voet van de spits van de Valluga bevindt zich een van de grootste en minst elitaire wintersportplaatsen van Europa: Saint-Anton. In het skigebied van Arlberg werd in 1901 op 1280 m hoogte de eerste skiclub van St. Anton gesticht.
U kunt profiteren van 280 km aan pistes voor alle niveaus in een zg. melting pot-sfeer, met skiërs van over de hele wereld. Deze skiërs komen tegelijkertijd voor de 180 km buiten de piste, de 40 km langlaufpistes, en voor het gereputeerde après-skiën van de plaats. Bovendien ontbreekt het er nooit aan sneeuw dankzij de 150 sneeuwkanonnen.
Behalve skiën, worden er in de wintersportplaats ook allerlei andere sportactiviteiten aangeboden: curling, wandeltochten, schaatsen, binnen- en buitenzwembaden tennissen in een zaal, sleeën, squashen, parapenten…
En ook het buitengewone après-skiën mag niet worden vergeten: 18 bergrestaurants, 3 nachtclubs, bars, 8 icebars, 8 bars en een skimuseum. De rustige mensen onder u kunnen hun laatste piste eindigen voor de deur van hun chalet, naar binnen gaan en Kaiserschmarren eten. Dat is een specialiteit op basis van verbrokkelde pancakes.
Hoogte:Min: 1300 m - Max: 2811 m
Pistes:-- 142 153 45
Aantal ski-liften: 97
kms pistes: 340
kms van Nordic Ski pistes:--

Weather Information

Last significant snowfall--
Amount of last significant snowfall :--
Average consolidated snow depth on lower slopes :--
Average consolidated snow depth on upper slopes :--
Description of snow conditions or status or resort :--
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding