Uw skihuur:

Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Prato Nevoso de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Prato Nevoso, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Prato Nevoso hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Prato Nevoso, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Prato Nevoso zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Prato Nevoso een ongeloofelijk skigebied aan. Prato Nevoso is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Prato Nevoso een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Prato Nevoso te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Prato Nevoso komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Hoogte:Min: 1500 m - Max: 2200 m
Pistes:-- 25 22 4
Aantal ski-liften: 31
kms pistes: 122
kms van Nordic Ski pistes: 4

Weather Information

Last significant snowfall 30-01-12
Amount of last significant snowfall :--
Average consolidated snow depth on lower slopes :--
Average consolidated snow depth on upper slopes :--
Description of snow conditions or status or resort :No report available
do 24vr 25za 26zo 27ma 28di 29wo 30
Clear/Sunny
-2° / 3°
Clear/Sunny
-6° / 4°
Clear/Sunny
-6° / 3°
Clear/Sunny
-6° / 4°
Light sleet
0° / 5°
Clear/Sunny
-1° / 7°
Clear/Sunny
0° / 10°
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding