Skiverhuur : Mijoux - Col de la Faucille

Uw skihuur:

Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Mijoux - Col de la Faucille de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Mijoux - Col de la Faucille, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Mijoux - Col de la Faucille hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Mijoux - Col de la Faucille, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Mijoux - Col de la Faucille zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Mijoux - Col de la Faucille een ongeloofelijk skigebied aan. Mijoux - Col de la Faucille is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Mijoux - Col de la Faucille een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Mijoux - Col de la Faucille te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Mijoux - Col de la Faucille komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Hoogte:Min: 900 m - Max: 1680 m
Pistes: 16 16 13 5
Aantal ski-liften: 30
kms pistes: 50
kms van Nordic Ski pistes: 140

Weather Information

Last significant snowfall 26-03-17
Amount of last significant snowfall :--
Average consolidated snow depth on lower slopes :--
Average consolidated snow depth on upper slopes :--
Description of snow conditions or status or resort :Resort not yet open
ma 23di 24wo 25do 26vr 27za 28zo 29
Patchy rain nearby
4° / 9°
Clear/Sunny
4° / 14°
Clear/Sunny
6° / 19°
Clear/Sunny
8° / 20°
Clear/Sunny
8° / 17°
Clear/Sunny
4° / 11°
Clear/Sunny
3° / 12°
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding