Skiverhuur : Les Contamines Montjoie

Uw skihuur:

Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Les Contamines Montjoie de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Les Contamines Montjoie, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Les Contamines Montjoie hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Les Contamines Montjoie, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Les Contamines Montjoie zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Les Contamines Montjoie een ongeloofelijk skigebied aan. Les Contamines Montjoie is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Les Contamines Montjoie een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Les Contamines Montjoie te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Les Contamines Montjoie komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Hoogte:Min: 1200 m - Max: 2500 m
Pistes: 8 11 17 9
Aantal ski-liften: 24
kms pistes: 120
kms van Nordic Ski pistes: 23,5

Weather Information

Last significant snowfall 03-05-17
Amount of last significant snowfall : 3 cm
Average consolidated snow depth on lower slopes :--
Average consolidated snow depth on upper slopes :--
Description of snow conditions or status or resort :Ski reporting starts Nov 1st
wo 18do 19vr 20za 21zo 22ma 23di 24
Clear/Sunny
2° / 17°
Clear/Sunny
3° / 16°
Clear/Sunny
2° / 15°
Clear/Sunny
3° / 16°
Light rain
0° / 8°
Clear/Sunny
-5° / 12°
Clear/Sunny
2° / 17°
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding