Uw skihuur:

Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is North Lake Tahoe de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in North Lake Tahoe, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in North Lake Tahoe hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in North Lake Tahoe, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van North Lake Tahoe zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt North Lake Tahoe een ongeloofelijk skigebied aan. North Lake Tahoe is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt North Lake Tahoe een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft North Lake Tahoe te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar North Lake Tahoe komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Hoogte:Min: -- - Max: --
Pistes:--------
Aantal ski-liften: 35
kms pistes: 753
kms van Nordic Ski pistes: 735