Skiverhuur : North Creek, New York

Uw skihuur:

Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is North Creek, New York de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in North Creek, New York, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in North Creek, New York hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in North Creek, New York, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van North Creek, New York zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt North Creek, New York een ongeloofelijk skigebied aan. North Creek, New York is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt North Creek, New York een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft North Creek, New York te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar North Creek, New York komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Hoogte:Min: -- - Max: --
Pistes:--------
Aantal ski-liften:--
kms pistes:--
kms van Nordic Ski pistes:--