Skiverhuur : Loon Mountain and Cannon Mountain

Uw skihuur:

Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Loon Mountain and Cannon Mountain de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Loon Mountain and Cannon Mountain, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Loon Mountain and Cannon Mountain hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Loon Mountain and Cannon Mountain, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Loon Mountain and Cannon Mountain zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Loon Mountain and Cannon Mountain een ongeloofelijk skigebied aan. Loon Mountain and Cannon Mountain is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Loon Mountain and Cannon Mountain een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Loon Mountain and Cannon Mountain te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Loon Mountain and Cannon Mountain komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Hoogte:Min: 950 m - Max: 4080 m
Pistes: 28 71 -- 34
Aantal ski-liften:--
kms pistes:--
kms van Nordic Ski pistes:--