Head

Head Advant Edge 85 HT
Head Advant Edge 85 HT
De Advent Edge 85 is een skischoen voor vrouwen die de precisie van een schoen met 4 haken combineert met het comfort van een schoen van 102 mm en de overdracht van een flex 85. Perfect om te genieten van het hele skigebied.
Head Advent Edge 75 HT W
Head Advent Edge 75 HT W
Head Cube 3 70 HT W
Head Cube 3 70 HT W
Der Allride Cube3 W wurde für mittelgute Skifahrerinnen konzipiert, die nicht nur ein hohes Mass an Leistungsfähigkeit, sondern auch Komfort und benutzerfreundliche Funktionen zu schätzen wissen.Der Schuh ist zudem mit unserer AutoSkiWalk Technologie ausgestattet, sodass Du nicht nur Ski fahren, sondern auch wie in Slippern gehen kannst.
Head Cube 3 80 HT
Head Cube 3 80 HT
De Cube3 8 is een schoen voor intermediaire skiërs en biedt erg veel comfort en een groot gebruiksgemak. De schoen bezit ook onze AutoSkiWalk technologie, zodat u vlot kunt wisselen tussen skiën en wandelen. Een sportieve skischoen is nog nooit zo comfortabel geweest.
Head NextEdge 75 HT W
Head NextEdge 75 HT W
De Next Edge 75W is gemaakt om de startende skier een toegankelijke en comfortabele ski-ervaring te geven.
Head NextEdge 85 HT
Head NextEdge 85 HT
De Next Edge 85 is gemaakt om een comfortabele en nauwkeurig reactieve schoen te bieden aan de gevorderde skiër voor geprepareerde pistes. Het legendarische Edge comfort is het gevolg van de anatomisch gevormde buitenschoen en de 4 aluminium buckles geven de perfecte steun aan en omsluiting van de voet.
Head Z3
Head Z3
Skie op natuurlijke wijze en leer snel bij" is de nieuwe filosofie van de HEAD Junior skischoenen. De geometrie van het Jr Hi-Top design omringt het scheenbeen van kinderen met precisie en een uiterst comfort. Tot slot zorgt de plastic structuur van de shell ervoor dat de schoen makkelijk kan worden aan- en uitgedaan, en maakt dat deze schoenen een troef zijn voor ski-uitstapjes met kinderen.