Fischer

Fischer Cruzar W XTR 70 TS
Fischer Cruzar W XTR 70 TS
Met 103mm bij de middenvoet en het geaccentueerde volume bij de wreef hebben de tenen meer bewegingsvrijheid. De naar voren gerichte hoek is verkleind voor een ideale positie op de ski’s. De opnieuw ontworpen gespen verhogen het gebruiksgemak.
Fischer Cruzar XTR 80 TS
Fischer Cruzar XTR 80 TS
Deze skischoen onderscheidt zich met zijn sportieve look en het hoogwaardige comfort. Met 103mm bij de middenvoet en het geaccentueerde volume bij de wreef hebben de tenen meer bewegingsvrijheid. De naar voren gerichte hoek is verkleind voor een ideale positie op de ski’s.
Fischer My RC Pro 80 XTR TS
Fischer My RC Pro 80 XTR TS
Deze multifunctionele en comfortabele skischoen heeft een heerlijke, warme en comfortabele pasvorm. De nieuwe ergonomische gespen en het doordachte volume bieden comfort en precisie aan de nieuwe huurskischoen voor dames.
Fischer RC Pro XTR 90
Fischer RC Pro XTR 90
Deze schoen, speciaal ontworpen om te huren, laat een snelle en nauwkeurige afstelling toe door middel van verstelbare haakbeugels. Met de naadloze en antibacteriële liner, de Somatec constructie en 100 mm breedte ter hoogte van het middenvoetsbeentje, is de RC Pro XTR 90 polyvalent, nauwkeurig en comfortabel.
Fischer RC4 Curv 130
Fischer RC4 Curv 130
Een 100% wedstrijdschoen met een pasvorm van 98mm en de Worldcup-technologie. Nieuwe schoenconstructie met anatomische vormgeving die de voet nog beter ondersteunt.
Fischer RCS Skate
Fischer RCS Skate
Fischer Transalp TS PU
Fischer Transalp TS PU
De Transalp Thermoshape heeft echt alles wat je van een wandelschoen verwacht: een uitstekende pasvorm, een ideale kniepositie en Dynafit- inzetstukken. De schoen is afgestemd op de de natuurlijke V-positie van de voeten en biedt optimaal comfort. Gewrichten worden minder belast en de voetafwikkeling verloopt natuurlijk.