Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

In Samenwerking met Skiset

NO. 1 in skiverhuur

Informatie en reserveringen

+33 1 41 12 97 97

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 18:00 uur

 

1. BESTEMMING
2. HUURDATA
Skihuur t/m  
Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen (v.a. 17:00 uur)
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
terra

U heeft een promo-code

Met uw promotiecode geniet u van een extra korting op de online skiverhuur.


 
Terra Reisen speciale aanbieding
U geniet van een korting op de huur van skimateriaal van Skiset tot wel
-50%
Skiverhuur : Orcières Merlette
Resort informatie

Voor sneeuwpret ben je nergens beter dan in de bergen rond het skistation Orcières Merlette ! Op de vele pistes van Orcières Merlette  halen zowel beginnende als ervaren skiërs hun hartje op. Sneeuwliefhebbers van alle niveaus en uit alle windstreken zakken elk jaar naar Orcières Merlette af. Eenmaal de ski’s uitgedaan, is het mogelijk om met vrienden of familie uit een brede waaier aan binnen- of buitenactiviteiten in het skistation Orcières Merlette te kiezen.

Les Gentianes Sports I
Adres:
Imm. Le Champsaur
05170 Orcières Merlette
Uur:
Week: 08:30 - 19:00
Weekend: 08:30 - 19:00
Gratis ski bewaking
Gratis ski kastje
Schoenen droger
Reparatie werkplaats
Les Gentianes Sports Ii
Adres:
Imm. Le Queyrelet
05170 Orcières Merlette
Uur:
Week: 08:30 - 19:00
Weekend: 08:30 - 19:00
Gratis ski bewaking
Gratis ski kastje
Schoenen droger
Reparatie werkplaats
Plattegrond van het Resort Zoek uw skiwinkel op de kaart

Skiverhuur : Orcières Merlette

Info station

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Orcières Merlette de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Orcières Merlette, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Orcières Merlette hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Orcières Merlette, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Orcières Merlette zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Orcières Merlette een ongeloofelijk skigebied aan. Orcières Merlette is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Orcières Merlette een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Orcières Merlette te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Orcières Merlette komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Hoogte: Min: 1850 m - Max: 2725 m
Aantal pistes: 2626206
Aantal ski-liften: 30
kms pistes: 100
kms van Nordic Ski pistes: 45
Head 2015
Fischer 14-15
Salomon
Veilig betalen
Betaalmiddel: payment