Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

In Samenwerking met Skiset

NO. 1 in skiverhuur

Informatie en reserveringen

+33 1 41 12 97 97

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 18:00 uur

 

Ski Uitrusting

Atomic

Atomic Nomad [S] Tune Plus
De Nomad [S] Tune Plus is de ideale ski voor polyvalente en vorderende skiërs die in alle vertrouwen iets sneller willen gaan.
Atomic Rival
De laatste telg van de Vantage familie heet Rival: een All Montain Rocker constructie in tip en tail die een nieuw top in veelzijdigheid biedt en de trillingen opvangt over de hele lengte van de ski.
Atomic Rival
De laatste telg van de Vantage familie heet Rival: een All Montain Rocker constructie in tip en tail die een nieuw top in veelzijdigheid biedt en de trillingen opvangt over de hele lengte van de ski.
Atomic Cloud Eleven Arc
De nieuwe Atomic Cloud Eleven is de ideale ski voor perfect geharde pistes. De Cloud Eleven is speciaal voor vrouwen minder zwaar gemaakt en voorzien van een V-vorm waardoor het gemakkelijker is om de bochten in te zetten. Deze ski is bestemd voor prestatiegerichte skiesters die op zoek zijn naar een elegante ski.
Atomic Nomad [S] Radon
De Radon is uitgerust met de nieuwe Atomic ARC technologie, die toelaat de natuurlijke buigzaamheid van de ski's te behouden, voor een maximum aan controle en comfort.
Atomic Redster Doubledeck GS
De Atomic Redster Doubledeck is de ideale ski voor de pisteskiërs die willen profiteren van de exclusieve nieuwe technologie van de Wereldbeker. Resultaat: De ultieme ski om grote en snelle bochten op de piste te maken.
Atomic Redster Doubledeck SL
Deze derde generatie van de Redster Doubledeck biedt nog meer power, precisie en stabiliteit. Resultaat: U hoeft alleen maar uw rugnummer op te plakken!

Blizzard

Blizzard Viva 400 IQ
De Viva IQ 400 is een perfecte balans tussen gewicht en prestaties voor skiesters die op geharde pistes skiën. Hoewel deze ski zeer licht is, blijft de grip altijd solide, zelfs op harde sneeuw.
Blizzard X-Power 770 IQ
Het gamma X-Power is ontwikkeld voor brede toepassingen, op harde of zachte sneeuw en alle soorten terreinen. De zeer vooruitstrevende Rocker-constructie in de punt en aan de staart maakt deze ski heel gemakkelijk in het gebruik. De IQ-integratie van de bindingen vermindert de trillingen en zorgt ervoor dat er gewicht wordt gewonnen, voor een maximum aan comfort.
Blizzard Brahma
De Brahma, uit het gamma "Bullride" heeft de bouw en de technologie van FlipCore. Hierdoor zijn deze ski's ongelooflijk gemakkelijk en prettig in het gebruik. Met 88 mm breedte onder de binding en 3 lagen Titanal is de Brahma een dynamische ski, geschikt voor all mountain / freeride.
Blizzard Power 600 FS IQ
Het Power-gamma is speciaal ontwikkeld om de zijkanten optimaal te benutten en staat garant voor een sensationele beheersing op harde sneeuw. Deze ski's zijn wendbaar en reageren meteen als u van kant wisselt, zodat u in alle vertrouwen de aanval in kunt zetten.

Dynastar

Dynastar Active Easy
Uiterst licht, een gulle tip voor een gemakkelijke aanzet in bochten, en rocker op tip en tail om gemakkelijker te draaien en voor een betere veiligheid: de dames zullen plezier en vorderingen kunnen verzoenen!
Dynastar Chrome 72 CR
Chrome is het nieuwe gamma van Dynastar ski's speciaal voor de piste. De Chrome 72 CR deelt het vurige temperament van zijn grote broer (74 CR), maar blijft toegankelijker op het vlak van de prestaties.
Dynastar Powertrack 79
De nieuwe Powertrack 79: een nieuwe kijk op de all mountain-ski. Het is een combinatie van verschillende technologieën uit het pisteskiën en freeride. Deze ski zorgt voor maximale rust in de bochten en voor een stevige grip op de zijkanten. De perfecte ski voor alle soorten sneeuw.
Dynastar Exclusive Elite Light
De Exclusive Elite Light verzoent prestaties, elegantie maar ook lichtheid dankzij zijn lightcore kern (hout / Rohacell). Hij richt zich tot ervaren skiesters die hij op de piste zal bekoren door zijn sportieve karakter.
Dynastar Neva 78
Met een breedte van 78mm onder de binding en een evenwichtige Rocker constructie, combineert de Neva 78 prestaties en veelzijdigheid op alle soorten terrein en sneeuw. De verlichte constructie zorgt voor extra comfort dat we niet meer willen missen!

Fischer

Fischer Motive 80 XTR
De Motive 80 is al meermalen bekroond door de gespecialiseerde pers. Deze ski is een echte referentie onder de all mountain-ski's. Met een traditionele constructie van rechte zijkanten en een lichter Rocker in de punt, is deze ski een van de sportiefsten in de categorie.

Head

Head Integrale 600
Sinds de uitvinding van de carving moest men kiezen tussen een offensieve en meeslepende ski met grote grip of een soepelere ski, aangepast aan alle soorten terrein. Head stelt u de eerste ski voor die dit alles verenigt.
Head Joy S
Voor het ontwerp van het nieuwe gamma damesski's heeft Head al zijn technologie in dienst gesteld van het skiplezier! Dankzij de gebruikte materialen is deze ski een van de lichtste in zijn categorie, terwijl de uitzonderlijk goede skibaarheid gewaarborgd blijft. Dankzij het principe Rocker ERA 3.0 zet de ski in alle rust de bocht in.
Head Rev 78 R
Nieuwe technologie van Head: met ERA 3.0 geniet u van de wendbaarheid van een rocker-ski, die tegelijk een onmiddellijke grip en een stabiele punt biedt. De Rev 78 Pro is de perfecte combinatie van gemak en prestaties op alle terreinen.
Head i.Supershape Magnum
Een veeleisende straal maar toch wendbaar aan hoge snelheid, een middelmatige breedte onder de binding voor een grotere veelzijdigheid op zachte sneeuw en een wedstrijdgerichte sandwichconstructie: deze ski hoort ontegensprekelijk tot de groep van de oppermachtigen.
Head i.Supershape Rally
Het gamma Supershape heeft zijn bekendheid opgebouwd door een speels karakter te geven aan competitieski's. De Rally staat centraal in het dit gamma en biedt brede gebruikstoepassingen op de piste en staat garant voor maximaal plezier in alle sneeuwcondities.
Head i.Supershape Speed
Deze carving-getypeerde ski staat op kop van de lijst van skimonitors en experts: deze veelzijdige ski heeft een sidecut tussen slalom en reuzeslalom en heeft voldoende snelheid in petto voor een volledige controle in het gebergte.
Head Super Joy
De Super Joy is het speerpunt van het nieuwe damesgamma van Head. Deze ski voldoet aan de wensen van de beste skiesters. Deze ski heeft een ongekende verhouding van precisie en lichtheid dankzij zijn kern van Graphene en van de ultralichte honingraatstructuur.  Zijn reactievermogen biedt de ervaren skiesters maximale sensaties. Het lichte ontwerp is een ware innovatie voor dit beoefeningsniveau.
Head Chip Prestige
Uit het Supershape-gamma. Het intelligente systeem van Head slaat de energie op die u in uw bochten inzet en geeft deze energie vervolgens aan uw ski terug. Hoe sneller u skiet, hoe agressiever uw ski wordt. U mist alleen nog een radardetector.
Head Supershape Team LR
Voor de eerste bochten, de eerste sprongen en de eerste achtervolgingen onder kameraden. Deze ski is ontworpen voor de opleiding en is voorzien van de ERA² technologie, die het draaien en de kantinzet vergemakkelijkt.

K2

K2 Charger
De Charger, bestseller in Duitsland, is al meerdere malen bekroond door de gespecialiseerde pers. Deze vinnige en zeer dynamische ski geeft zelfvertrouwen aan de skiërs van een goed niveau die hun techniek zwaar op de proef willen stellen.
K2 Potion 76 Ti
De damesski K2 onderscheidt zich van de andere merken vanwege zijn zeer gedempte skibaarheid. De Potion 76 Ti profileert zich als een zeer dynamische all-mountain-ski: een perfect evenwicht tussen sportiviteit en comfort!
K2 Shreditor 92
Dit is het nieuwste product uit het Shreditor-gamma. Een uitstekend compromis tussen een freestyleski en een freerideski, met zijn speelse en wendbare kant, maar met soepelere sensaties dan zijn voorgangers.

Kastle

Kastle LX 72
De LX 72 is een super lichte ski, speciaal ontwikkeld om te gebruiken op de piste. De LX72 heeft een zeer progressieve punt die afkomstig is van de Kästle-ski's en een constructie van hout/titanal, een blijk van de degelijkheid van het merk. Tot slot is de LX72 zeer toegankelijk, maar toch dynamisch in de opeenvolging van korte of lange bochten.
Kastle MX 83
De MX83 combineert een traditionele constructie (rechte zijkanten, dubbele Titanal platen) met een zeer progressieve punt, herkenbaar aan zijn ontwerp. Tot slot is de MX83 zeer toegankelijk en te gebruiken door een breed publiek, terwijl deze ski ongelooflijke prestaties biedt aan de meest veeleisende skiërs.

Lacroix

Lacroix Mach Carbon
Waarom is een Lacroix-ski anders dan een andere ski? Deze ski is het resultaat van industriële en strategische keuzes waardoor de productie in kleine series en het gebruik van de beste materialen mogelijk is. Zijn kracht is de eigenschap van het nieuwe CARBON MACH. Maar dankzij de kennis van het wedstrijdmerk blijft deze ski zeer toegankelijk.
Lacroix Pearl
Nieuw ontworpen met een LX Sandwichstructuur, heeft de Pearl een meer uitgesproken sportief karakter, aan nauwkeurigheid en stabiliteit winnend op harde sneeuw, zonder in te boeten op zijn eerste kwaliteiten van lichtheid, wendbaarheid en veelzijdigheid. Gericht tot de vrouwen, speelt de Pearl ook in op de mode, tussen hedendaags en elegant.

Nordica

Nordica Avenger 78
De Avenger 78 werd ontwikkeld voor gemiddelde skiërs die een ski zoeken die ze zal helpen in het volste vertrouwen korte bochten te ontdekken.
Nordica Belle to Belle
De Belle to Belle, ontworpen voor gemiddelde tot gevorderde skiesters, is een ware all terrain-ski speciaal voor de dames. Nordica heeft gewerkt aan een speciale structuur met een gewicht dat 20% lichter is, waarmee gemakkelijker over bulten en afgebakende sneeuw kan worden geskied.

Rossignol

Rossignol Sprayer
Een echte Twin Tip-ski om zich in het sneeuwpark te kunnen uitleven.
Rossignol Experience 80
All mountain-ski voor gemiddelde tot gevorderde skiërs. Door het gebruik van een kern van licht hout en van de nieuwe AirTip is de Experience 80 een van de lichtste in het segment en het meest aangenaam aan de voeten. Het is een ideale alles-in-een ski om 100% van het skigebied te profiteren.
Rossignol Pursuit 14 X
De Power Turn Rocker van de Pursuit 14 X, die een heel lichte rocker in de punt combineert met een traditionele camber over de hele lengte van de ski, vergemakkelijkt het begin van de bochtinzet en levert zijn volle potentieel in carving, wat er een doeltreffende pisteski van maakt bestemd voor gevorderde skiërs.
Rossignol Smash 7
De Smash 7 is de ideale ski voor de freeriders in de dop. De ski glijdt bijzonder goed door de poedersneeuw zodat u moeiteloos kunt genieten van nieuwe sensaties.
Rossignol Temptation 80 W
All mountain-ski voor gemiddelde tot gevorderde skiesters. Door het gebruik van een kern van licht hout en van de nieuwe AirTip is de Temptation 80 W een van de lichtste in het segment en het meest aangenaam aan de voeten. Het is een ideale alles-in-een ski om 100% van het skigebied te profiteren.
Rossignol Unique 4
UNIQUE is het nieuwe gamma van Rossignol ski's voor vrouwen, gericht op gebruiksgemak, lichtheid en ski-plezier. De Unique 4 richt zich tot skiesters die een doeltreffende en veelzijdige ski zoeken om op eenvoudige wijze plezier en vorderingen te kunnen verzoenen.
Rossignol Experience 84 TPX
De Experience 84 is DE nieuwe all mountain-referentie. Het is een krachtige en veelzijdige ski. Hij beschikt over de souplesse die buiten de piste nodig is, terwijl hij zijn precisie en stugheid behoudt bij het carven. De ski voor elke dag!
Rossignol Hero LT
De Hero LT beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker. Deze ski richt zich op de technische skiërs die op zoek zijn naar een stevige ski die een perfect ski/sneeuw-contact biedt en een maximale stabiliteit op hoge snelheid.
Rossignol Hero ST
De Hero ST beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker en richt zich op de technische skiërs die op zoek zijn naar een ski die soepel en krachtig is in de korte bochten. Deze ski staat voor grote prestaties en toegankelijkheid.
Rossignol Sin 7
Zeer veelzijdige freerideski voor gemiddelde en ervaren skiërs. Uitgerust met dezelfde technologie en constructie als de legendarische Soul 7, maar de Sin 7 is smaller onder de binding en biedt daardoor meer grip op de piste. In de poedersneeuw komt deze ski helemaal tot zijn recht: het lijkt alsof u zweeft!
Rossignol Soul 7
De Soul 7 vertegenwoordigt de nieuwe generatie van Rocker ski's, verlicht in tip en tail voor een maximale lichtheid en manoeuvreerbaarheid. Met 106mm onder de binding, is de Soul 7 de ski voor alle dagen!
Rossignol Roostie
De ski voor de kleine kampioenen van het sneeuwploegen die ooit grote skiërs zullen worden.
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Een taillering geschikt voor korte en vloeiende bochten. Een brede punt om snel en gemakkelijk de bochten aan te zetten. Prestaties en toegankelijkheid voor de toekomstige kampioenen.

Salomon

Salomon BBR 7.5 R
De BBR 7.5 R laat vrije tijds-skiërs toe nieuwe terreinen te verkennen. Zijn V-vorm en zijn lichtheid bieden een gemakkelijke aanzet van bochten en geven vertrouwen aan skiërs van tussenniveau die nieuwe sensaties zoeken.
Salomon BBR Limelite R
De BBR LimeLite gelijkt op geen enkele andere vrouwenski. Hij laat vrije tijds-skiesters toe nieuwe terreinen te verkennen. Zijn V-vorm en zijn lichtheid bieden een gemakkelijke aanzet van bochten en geven vertrouwen aan skiesters van tussenniveau die nieuwe sensaties zoeken.
Salomon X-drive 75 Sti
Van het nieuwe gamma X-Drive is dit het meest tolerante model en het gemakkelijkst in toom te houden. Op geharde pistes geeft hij vertrouwen vanaf de eerste bocht en zorgt hij dat u het skigebied in alle rust kunt doorkruisen.
Salomon Q85
De Q85 is de nieuwe generatie all mountain-ski's: deze ski is ontworpen voor maximale wendbaarheid in verse sneeuw, maar hij geeft zo veel vertrouwen op geharde pistes dat u er zelfs mee kunt carven.
Salomon X-drive 8.3
De X-drive is de waardige opvolger van de legendarische Salomon Enduro: de ski is krachtig, stabiel en soepel, en met ongelooflijk gemak incasseert hij alles wat hij op zijn weg vindt. Deze ski heeft een nieuwe lichte structuur, die hem nog aangenamer maakt naarmate de dag vordert.
Salomon X-Race
Rechtstreeks afgeleid van de race, is de X-Race een zuivere piste-ski. De straal is afhankelijk van de grootte van de ski, wat toelaat over SL en GS modellen te beschikken voor mannen en vrouwen, in 5 modellen.

Volant

Volant Pulse Colorado
De Pulse Colorade is een ultralichte brede ski (100 mm), die speciaal is ontwikkeld voor een nieuwe generatie off-piste skiërs. De constructie van carbon zorgt voor kracht en stabiliteit, maar maakt de Colorado niet te exclusief.
Volant Pulse White
De skibaarheid van de Volant is uniek: een harmonieuze buigzaamheid in korte en grote bochten, die de ski zijn dynamiek geeft zonder te veel van de benen te eisen.
Volant Pure Silver
Technologie en karakter zijn de kwaliteiten die het beste de conceptie van de VOLANT ski's weergeven. De Pure is een klassieker van het VOLANT gamma, gewijd aan geharde pistes. Design en prestaties!

Volkl

Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
Een ski voor het racen grootheden, uitgerust met de nieuwe Speedwall technologie, de eerste waxable veld om waardevolle honderdsten voor de overwinning te krijgen.
Volkl V-WERKS RTM
De speciaal geoptimaliseerde Full Rocker-constructie zorgt voor een progressieve beheersing van de ski, gecombineerd met een hightech constructie van carbon, aramide en titanium: prestatievermogen van het hoogste niveau waaraan de meest veeleisende skiërs enorm veel plezier zullen beleven!

Veilig betalen
Betaalmiddel: payment