Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

In Samenwerking met Skiset

NO. 1 in skiverhuur

Informatie en reserveringen

+33 1 41 12 97 97

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 18:00 uur

 

Ski Uitrusting

Atomic

Atomic Cool Minx

L’Atomic Cool Minx is licht, wendbaar en multifunctioneel. Het All-Mountain Rocker profiel geeft de ski het nodige draagvermogen om vol vertrouwen in verse of bereden sneeuw te evolueren.

Atomic Cloud 8

De Atomic Cloud 8 is een van de mondiale bestsellers voor de sportieve skiesters. Deze nieuwe generatie is lichter gemaakt zodat u minder energie verbruikt bij het skiën.

Atomic Redster XT R

De Atomic Redster XT is een zeer wendbare ski, perfect om scherpe bochten te 'snijden'. De kanten brengen de kracht met uiterste precisie over naar de piste. Verder voorkomt de lichte verhoging van de tip een verkeerd geplaatste grip van de kanten.

Atomic Vantage 83

Een moderne en veelzijdige All Mountain-ski: deze ski heeft een traditionele constructie onder de binding, en garandeert zo evenwichtig gedrag op harde sneeuw, gecombineerd met een progressieve rocker in tip en tail om gemakkelijk te kunnen wenden.

Atomic Cloud Eleven

De nieuwe Atomic Cloud Eleven is de ideale ski voor perfect geprepareerde pistes. De Cloud Eleven is speciaal voor vrouwen minder zwaar gemaakt en voorzien van een V-vorm waardoor het gemakkelijker is om de bochten in te zetten. Deze ski is bestemd voor prestatiegerichte skiesters die op zoek zijn naar een elegante ski.

Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS

In de nieuwe Redster Doubledeck 3.0 heeft Atomic al zijn wedstrijdervaring geïntegreerd die werd opgedaan bij de Wereldbeker geïntegreerd. Tevens beschikt deze ski over de revolutionaire RAMP Tech GS-technologie.

Atomic Redster Doubledeck 3.0 SL

Atomic heeft al zijn technologie geïntegreerd in de nieuwe Redster Doubledeck 3.0 SL om deze ski de geduchte beweeglijkheid te geven in de scherpe bochten van het type slalom op de piste.

Atomic Vantage 90

Met zijn veelzijdige 90 mm onder de binding en zijn All-Mountain Rocker aan de uiteinden, is de Atomic Vantage 90 een innoverende All-Mountain ski: een perfect evenwicht om zowel harde pistes als poedersneeuw te trotseren!

Atomic Redster Doubledeck XT

De nieuwe Atomic Redster Doubledeck 3.0 XT is een van de best presterende wedstrijdski's van Atomic. Met zijn radius van 15,5 m is de Redster Doubledeck 3.0 XT een uiterst behendige ski, zelfs op hoge snelheid. Het is het ideale compromis tussen de eigenschappen voor de slalom en de reuzenslalom.

Blizzard

Blizzard RC CA

Een perfecte ski voor de mensen die de prestatie van een raceski zoeken, en tegelijk de mogelijkheid willen houden om van radius en snelheid te wisselen.

Blizzard Brahma
De Brahma, uit het gamma "Bullride" heeft de bouw en de technologie van FlipCore. Hierdoor zijn deze ski's ongelooflijk gemakkelijk en prettig in het gebruik. Met 88 mm breedte onder de binding en 3 lagen Titanal is de Brahma een dynamische ski, geschikt voor all mountain / freeride.
Blizzard RC Ti

Een perfecte ski voor de mensen die de prestatie van een raceski zoeken, en tegelijk de mogelijkheid willen houden om van radius en snelheid te wisselen.

Blizzard S-Power FS

De S-Power FS is een echte 'high performance' ski: met de smalle breedte onder de binding en een lichte rocker in de tip, past hij zich aan alle sneeuwcondities aan. Het dempingssysteem is volledig geïntegreerd in de binding en vermindert de trillingen tot 15 keer sneller. Een ski speciaal voor de mensen die graag heel hard gaan!

Bogner

Bogner Vision TR

De ski Bogner Vision TR is een zeer elegant model, met een All Mountain-onderstel om te genieten van alle soorten pistes, ongeacht de sneeuwcondities. Een haute couture-ski!

Dynastar

Dynastar Chrome 72 CR

Chrome is het nieuwe gamma van Dynastar ski's speciaal voor de piste. De Chrome 72 CR deelt het vurige temperament van zijn grote broer (74 CR), maar blijft toegankelijker op het vlak van de prestaties.

Dynastar Glory 79

Het Glory-gamma is alvast een voorproefje van de nieuwe generatie All Mountain-ski's voor dames. Door zijn centrale zijkanten biedt de Glory 79 maximale grip op geprepareerde pistes en optimale wendbaarheid op elk terrein.

Dynastar Powertrack 79
De nieuwe Powertrack 79: een nieuwe kijk op de all mountain-ski. Het is een combinatie van verschillende technologieën uit het pisteskiën en freeride. Deze ski zorgt voor maximale rust in de bochten en voor een stevige grip op de zijkanten. De perfecte ski voor alle soorten sneeuw.
Dynastar Cham 2.0 97

De ski Dynastar Cham 97 was al een referentie op het gebied van freeriden: het nieuwe gamma 2.0 is nog gemakkelijker te beheersen! Met een lichtere constructie en een "light" binding is het een van de lichtste ski's in deze categorie.

Dynastar Exclusive Elite 11

De damesski Elite 11 van Dynastar richt zich op ervaren skiesters die houden van de piste en van snelheid. Een ski die de stabiliteit en precisie biedt van een raceski en de lichtheid van een toerski.

Dynastar Exclusive Elite 12

De Dynastar Exclusive Elite 12 is een korte, lichte en speelse ski. Hij onderscheidt zich door een uitzonderlijke grip, uiterste precisie in de korte bochten en een geruststellende stabiliteit op grote snelheid.

Dynastar Mythic

De nieuwe Mythic van Dynastar combineert de elementen van de moderne freerideski's met een superlichte carbon constructie, om topprestaties te bieden aan alle skiërs die nieuwe terreinen willen ontdekken. De nieuwe carbon constructie zorgt voor lichtheid en stijfheid, de garantie voor een uitstekende grip in alle situaties.

Dynastar Speed 20ème anniversaire

Om het 20-jarig bestaan te vieren, lanceert SKISET een uitzonderlijke ski, innovatief en geavanceerd en made in France! Deze krachtige ski, met een wedstrijdonderstel, is tolerant genoeg om er de hele dag met plezier op te kunnen skiën.

Dynastar Team Comp

De ski Dynastar Team Comp is speciaal ontwikkeld voor de kinderen die hun idolen na willen doen. Deze toegankelijke en veelzijdige ski is perfect voor de eerste wedstrijden. Hiermee kunnen jonge skiërs in de beste omstandigheden vorderingen maken.

Fischer

Fischer Motive 80 XTR
De Motive 80 is al meermalen bekroond door de gespecialiseerde pers. Deze ski is een echte referentie onder de all mountain-ski's. Met een traditionele constructie van rechte zijkanten en een lichter Rocker in de punt, is deze ski een van de sportiefsten in de categorie.
Fischer Progressor F17

Zijn speelterrein? De piste! De F17 is voorzien van de Dual Radius System-technologie wat het inzetten van de bochten vergemakkelijkt, maar in de gehele bocht blijft de stabiliteit maximaal. Kortom: een nieuwe nog dynamischere Progressor!

Fischer RC4 Worldcup RC

De RC4 RC maakt de kracht van de ski Géant Course bruikbaar voor elke dag, op gevarieerde pistes en sneeuwcondities: ook al zijn de versnellingen vol power, u kunt op elk moment van tempo wisselen en inhaken op kortere bochten.

Fischer RC4 Worldcup SC

De RC4 SC is minder exclusief dan de ski Slalom Course, maar hij beschikt over de ideale geometrie voor een maximale krachtoverdracht in de korte tot middellange bochten.

Head

Head Absolut Joy SLR

Voor het ontwerp van het nieuwe gamma damesski's heeft Head al zijn technologie in dienst gesteld van het skiplezier! Dankzij de gebruikte materialen is deze ski een van de lichtste in zijn categorie, terwijl de uitzonderlijk goede skibaarheid gewaarborgd blijft. Dankzij het principe Rocker ERA 3.0 zet de ski in alle rust de bocht in.

Head Natural Instinct

Head heeft al zijn technologie ingezet ten behoeve van het skiplezier! Dankzij het principe Rocker ERA 3.0 zet de ski in alle rust de bocht in. Deze ski geeft u vertrouwen zodat u optimaal van het skigebied kunt profiteren.

Head I. GLR

Een ski uit het wedstrijdsegment met een traditionele sandwich-constructie: speciaal om grote bochten te "snijden".

Head I. GSR

Een ski uit het wedstrijdsegment met een traditionele sandwich-constructie: speciaal om grote bochten te "snijden".

Head i.Supershape Magnum
Een veeleisende straal maar toch wendbaar aan hoge snelheid, een middelmatige breedte onder de binding voor een grotere veelzijdigheid op zachte sneeuw en een wedstrijdgerichte sandwichconstructie: deze ski hoort ontegensprekelijk tot de groep van de oppermachtigen.
Head i.Supershape Speed
Deze carving-getypeerde ski staat op kop van de lijst van skimonitors en experts: deze veelzijdige ski heeft een sidecut tussen slalom en reuzeslalom en heeft voldoende snelheid in petto voor een volledige controle in het gebergte.
Head Super Joy
De Super Joy is het speerpunt van het nieuwe damesgamma van Head. Deze ski voldoet aan de wensen van de beste skiesters. Deze ski heeft een ongekende verhouding van precisie en lichtheid dankzij zijn kern van Graphene en van de ultralichte honingraatstructuur.  Zijn reactievermogen biedt de ervaren skiesters maximale sensaties. Het lichte ontwerp is een ware innovatie voor dit beoefeningsniveau.
Head Chip Prestige
Uit het Supershape-gamma. Het intelligente systeem van Head slaat de energie op die u in uw bochten inzet en geeft deze energie vervolgens aan uw ski terug. Hoe sneller u skiet, hoe agressiever uw ski wordt. U mist alleen nog een radardetector.
Head Supershape Team LR
Voor de eerste bochten, de eerste sprongen en de eerste achtervolgingen onder kameraden. Deze ski is ontworpen voor de opleiding en is voorzien van de ERA² technologie, die het draaien en de kantinzet vergemakkelijkt.
Head Supershape LR

Indigo

Indigo ACR

Een hightech ski! Elke ski bestaat uit twee aparte delen die worden gescheiden door een centraal kanaal dat de energie op de binnenste kant concentreert : De ene kant is gemaakt van vrij soepele materialen, die voor comfort en toegankelijkheid zorgen. De andere kant is van carbon, voor het sportieve gedrag. Liever de sportmodus? Ski dan met de carbon zijde aan de binnenkant. Of de ontspanningsmodus? Ski dan met de fiberzijde aan de binnenkant.

K2

K2 Luv It

Met de Luv It zult u zeer onder de indruk zijn van de rustige skibaarheid. De All-Terrain Rocker van K2 biedt u de tolerantie die u nodig hebt als u moeilijkere pistes afdaalt.

K2 Press

De pers is ook positief over het gebruik van de All Mountain, in het hele skigebied en in het Snowpark.

K2 Beluved 78 Ti

Deze ski is ontwikkeld voor de dames die maximale precisie willen op harde of ijzige sneeuw. Een traditionele constructie, gecombineerd met een lichte rocker in de tip om de bochten vol vertrouwen in te zetten!

K2 Charger
De Charger, bestseller in Duitsland, is al meerdere malen bekroond door de gespecialiseerde pers. Deze vinnige en zeer dynamische ski geeft zelfvertrouwen aan de skiërs van een goed niveau die hun techniek zwaar op de proef willen stellen.
K2 Ikonic 80

Het nieuwe All Mountain-gamma van K2 heet IKonic. Met de 80 heeft K2 de nadruk gelegd op de prestaties op de piste: het bewijs dat een 80 mm net zo behendig kan zijn als smallere ski's, en tegelijk een grotere tolerantie biedt in losse sneeuw.

K2 Luv Machine 74 Ti

De magie van de Women K2-ski's zit in de aangename skibaarheid: de Luv Machine 74 Ti integreert de metaallagen in de lichte constructie zodat de ski meer kracht onder de binding krijgt.

K2 Indy

Ski met het voordeel van de twee basiselementen om te leren: beheersing en comfort! Het inzetten van de bochten wordt vergemakkelijkt door de Catch-Free Rocker en door de tolerante buigzaamheid van het Noodle-systeem.

K2 Shreditor 75

De grote broers moeten opletten: het is misschien eerder dan verwacht voorbij met hun heerschappij! Je kleine broertje met zijn Shreditor 75 Jr. zit je al op de hielen …

Kastle

Kastle FX85

De skibaarheid van Kästle kenmerkt zich door een progressieve tip, die de variaties in het terrein uitvlakt, waardoor elke skiër vol vertrouwen kan evolueren. Omdat hij minder veeleisend is dan een MX, is de FX de ideale ski om toe te treden tot de wereld van Kästle!

Kastle LX 72
De LX 72 is een super lichte ski, speciaal ontwikkeld om te gebruiken op de piste. De LX72 heeft een zeer progressieve punt die afkomstig is van de Kästle-ski's en een constructie van hout/titanal, een blijk van de degelijkheid van het merk. Tot slot is de LX72 zeer toegankelijk, maar toch dynamisch in de opeenvolging van korte of lange bochten.
Kastle MX 83
De MX83 combineert een traditionele constructie (rechte zijkanten, dubbele Titanal platen) met een zeer progressieve punt, herkenbaar aan zijn ontwerp. Tot slot is de MX83 zeer toegankelijk en te gebruiken door een breed publiek, terwijl deze ski ongelooflijke prestaties biedt aan de meest veeleisende skiërs.

Lacroix

Lacroix Mach Carbon
Waarom is een Lacroix-ski anders dan een andere ski? Deze ski is het resultaat van industriële en strategische keuzes waardoor de productie in kleine series en het gebruik van de beste materialen mogelijk is. Zijn kracht is de eigenschap van het nieuwe CARBON MACH. Maar dankzij de kennis van het wedstrijdmerk blijft deze ski zeer toegankelijk.
Lacroix Pearl
Nieuw ontworpen met een LX Sandwichstructuur, heeft de Pearl een meer uitgesproken sportief karakter, aan nauwkeurigheid en stabiliteit winnend op harde sneeuw, zonder in te boeten op zijn eerste kwaliteiten van lichtheid, wendbaarheid en veelzijdigheid. Gericht tot de vrouwen, speelt de Pearl ook in op de mode, tussen hedendaags en elegant.

Nordica

Nordica Fire Arrow 76 X

De nieuwe Fire Arrow 76 is een twee-in-een ski: een super stabiel onderstel gecombineerd met een slalomtip. De ski draait moeiteloos en behoudt tegelijk een perfecte grip van de kanten op de piste.

Nordica Fire Arrow 76 X Ti

De nieuwe Fire Arrow 76 is een twee-in-een ski: een super stabiel onderstel gecombineerd met een slalomtip. De ski draait moeiteloos en behoudt tegelijk een perfecte grip van de kanten op de piste.

Nordica Spitfire RTX

De Spitfire stelt de beste technologie in dienst van het plezier. Door de combinatie van de tip van SL met een GS-onderstel, is de Spitfire snel in de afdaling en behoudt hij de grip op de kanten.

Nordica Spitfire Ti Evo

De Spitfire stelt de beste technologie in dienst van het plezier. Door de combinatie van de tip van SL met een GS-onderstel, is de Spitfire snel in de afdaling en behoudt hij de grip op de kanten.

Rossignol

Rossignol Experience 75

De Experience 75 combineert een traditionele camber, voor een optimale grip op harde sneeuw, met een dubbele progressieve Rocker voor meer controle en meer wendbaarheid in losse sneeuw.

Rossignol Sprayer
Een echte Twin Tip-ski om zich in het sneeuwpark te kunnen uitleven.
Rossignol Temptation 75

De Temptation 75 combineert een traditionele camber, voor een optimale grip op harde sneeuw, met een dubbele progressieve Rocker voor meer controle en meer wendbaarheid in losse sneeuw.

Rossignol Experience 80
All mountain-ski voor gemiddelde tot gevorderde skiërs. Door het gebruik van een kern van licht hout en van de nieuwe AirTip is de Experience 80 een van de lichtste in het segment en het meest aangenaam aan de voeten. Het is een ideale alles-in-een ski om 100% van het skigebied te profiteren.
Rossignol Pursuit 300

Het Pursuit-gamma is een referentie op de piste en heeft dan ook al diverse prijzen in de wacht gesleept. Door de combinatie van een heel lichte rocker in de tip met een traditionele camber over de hele lengte van de ski, gaat het inzetten in de bocht gemakkelijker. De Pursuit 300 levert al zijn vermogen bij het carven.

Rossignol Smash 7
De Smash 7 is de ideale ski voor de freeriders in de dop. De ski glijdt bijzonder goed door de poedersneeuw zodat u moeiteloos kunt genieten van nieuwe sensaties.
Rossignol Unique 2
Rossignol Unique 4
UNIQUE is het nieuwe gamma van Rossignol ski's voor vrouwen, gericht op gebruiksgemak, lichtheid en ski-plezier. De Unique 4 richt zich tot skiesters die een doeltreffende en veelzijdige ski zoeken om op eenvoudige wijze plezier en vorderingen te kunnen verzoenen.
Rossignol Experience 84 TPX
De Experience 84 is DE nieuwe all mountain-referentie. Het is een krachtige en veelzijdige ski. Hij beschikt over de souplesse die buiten de piste nodig is, terwijl hij zijn precisie en stugheid behoudt bij het carven. De ski voor elke dag!
Rossignol Hero LT
De Hero LT beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker. Deze ski richt zich op de technische skiërs die op zoek zijn naar een stevige ski die een perfect ski/sneeuw-contact biedt en een maximale stabiliteit op hoge snelheid.
Rossignol Hero ST
De Hero ST beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker en richt zich op de technische skiërs die op zoek zijn naar een ski die soepel en krachtig is in de korte bochten. Deze ski staat voor grote prestaties en toegankelijkheid.
Rossignol Soul 7
De Soul 7 vertegenwoordigt de nieuwe generatie van Rocker ski's, verlicht in tip en tail voor een maximale lichtheid en manoeuvreerbaarheid. Met 106mm onder de binding, is de Soul 7 de ski voor alle dagen!
Rossignol Temptation Style W

De nieuwe All Mountain-ski Temptation Style W is de referentie op het gebied van optimale veelzijdigheid. Deze ski, met een lichtere constructie en een air tip die Rossignol de Technology Award heeft opgeleverd, biedt op alle ondergronden een gevoel van gemak en tegelijk een precieze sturing op de geprepareerde pistes.

Rossignol Terrain Baby

Een pisteski speciaal ontworpen voor de eerste bochten. Hiermee krijgen de jonge skiërs vertrouwen op de piste en leren zij de basistechnieken van het skiën.

Rossignol Hero Junior Multi-Event
Een taillering geschikt voor korte en vloeiende bochten. Een brede punt om snel en gemakkelijk de bochten aan te zetten. Prestaties en toegankelijkheid voor de toekomstige kampioenen.

Salomon

Salomon X-Drive Focus

Van het gamma X-Drive is dit het meest tolerante model en het gemakkelijkst in toom te houden. Een ski die vanaf de eerste bocht vertrouwen geeft zodat u in alle rust het skigebied kunt doorkruisen.

Salomon Cira

Het iets bredere All Mountain-onderstel biedt een geruststellende stabiliteit op de piste, ongeacht de sneeuwcondities. Door de compleet nieuwe lichtere constructie van de Cira, is de kantenwissel zeer snel en skiet de Cira zeer dynamisch.

Salomon X-drive 8.0 BT

Reactiviteit, veelzijdigheid en plezier op het hele skigebied. De X-Drive 80 levert opmerkelijke prestaties op harde sneeuw, terwijl de lichte rocker in de tip de onregelmatigheden van het terrein absorbeert, zowel op als buiten de piste.

Salomon Q98

Een multifunctionele en sturende ski, speciaal voor de avonturiers! De Q-98 is een stabiele en reactieve ski die altijd klaar is om de aanval in te zetten, ongeacht het terrein … maar bij voorkeur offpiste.

Salomon W-Max

De W-max is een pisteski van hoog niveau, snel en intuïtief, voor dames. De ski is net zo reactief als een slalomski, gecombineerd met de intuïtieve en speelse kant van de Carve Rocker.

Salomon X-drive 8.0 FS

De technologie in dienst van de precisie! Het carbon onderstel X en de RKS versterken op strategische plekken de superlichte constructie van de X-Drive 8.0 FS, terwijl de ski zeer veelzijdig is dankzij de Rocker All Mountain.

Salomon X-drive 8.3
De X-drive is de waardige opvolger van de legendarische Salomon Enduro: de ski is krachtig, stabiel en soepel, en met ongelooflijk gemak incasseert hij alles wat hij op zijn weg vindt. Deze ski heeft een nieuwe lichte structuur, die hem nog aangenamer maakt naarmate de dag vordert.
Salomon X-max

De nieuwe X-Max is minder zwaar en minder specifiek dan de Race-ski's en is daardoor solide, stabiel en precies: de ideale ski voor de liefhebbers van snelheid!

Volant

Volant Pulse Colorado
De Pulse Colorade is een ultralichte brede ski (100 mm), die speciaal is ontwikkeld voor een nieuwe generatie off-piste skiërs. De constructie van carbon zorgt voor kracht en stabiliteit, maar maakt de Colorado niet te exclusief.
Volant Pulse White
De skibaarheid van de Volant is uniek: een harmonieuze buigzaamheid in korte en grote bochten, die de ski zijn dynamiek geeft zonder te veel van de benen te eisen.

Volkl

Volkl Racetiger Speedwall GS Demo

De Racetiger Speedwall GS is een referentie in zijn segment! Deze ski biedt kracht en precisie, om grote bochten te snijden.

Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
Een ski voor het racen grootheden, uitgerust met de nieuwe Speedwall technologie, de eerste waxable veld om waardevolle honderdsten voor de overwinning te krijgen.

Veilig betalen
Betaalmiddel: payment