Burton

Zie de ski-uitrusting : Burton
Burton LTR
Burton LTR
Dankzij zijn technische eigenschappen (versoepelde tip en tail, verminderde contactoppervlakken met de sneeuw, ongeslepen kanten op het glijvlak) vergemakkelijkt het LTR (‘Learn To Ride') snowboard het leerproces van beginnelingen die minder snel vallen en sneller zullen uitgroeien tot kampioenen!
Burton LTR Jr
Burton LTR Jr
De Cruzer is het referentie snowboard voor vorderende riders. De versie van 2011 beschikt over een rocker die kantenfouten elimineert en het een nog speelser karakter meegeeft.
Burton Process Flying V Experience
Burton Process Flying V Experience
Het Process is gewapend om alles in alle omstandigheden te verwoesten. Van gemanicuurde parkmodules tot gigantische jumps in de backcountry, en al wat je ertussen kunt bedenken, deze semi-brede machine zal je nooit teleurstellen. De bewezen snap en stabiliteit van de Camber combineren zich met de interne demping van de Smooth RideTM, terwijl de Frostbite kanten een alle terreincontrole bieden in uitgesproken ludieke omstandigheden op gelijk welk terrein en in alle omstandigheden!
Burton Progression
Burton Progression
De Progression is het referentie snowboard voor vorderende riders. De versie van 2011 beschikt over een rocker die kantenfouten elimineert en het een nog speelser karakter meegeeft.
Burton Progression
Burton Progression
De Progression is het referentie snowboard voor vorderende riders. De versie van 2011 beschikt over een rocker die kantenfouten elimineert en het een nog speelser karakter meegeeft.

Nitro

Zie de ski-uitrusting : Nitro
Nitro Cinema Rental
Nitro Cinema Rental
De Cinema biedt een meer zachte en ontspannen kant in de high-end prestaties. Hij zal u toelaten om uzelf te verbeteren, maar ook om vorderingen te boeken met zijn Gullwing buiging en flex Park.
Nitro Mystique Rental
Nitro Mystique Rental
De Mystique biedt mooie sensaties eenmaal dat u hem aan heeft. De reden hiervoor is zonder twijfel de perfecte mix van onze speelse buiging, de Gullwing buiging gecombineerd met de ondersteuning en de respons dat het Bi-Lite laminaat en all terrain flex biedt.
Nitro Prime Rental
Nitro Prime Rental
De Prime is gemaakt om vorderingen te maken. Het biedt de perfecte mix van flex en responsief. De Zero camber geeft u toegang tot freeride en zal u toelaten om de stress weg te werken en direct naar het plezier van de berg over te stappen.
Nitro Ripper Rental Kids
Nitro Ripper Rental Kids
Gemaakt om jonge riders de basis aan te leren en om gedurende gans hun jeugd te vorderen. De Softride Flex biedt de meest geschikte flex ongeacht de grootte van de rider. Deze pure twin tip board is voor jongeren die willen doen als volwassenen.
Nitro Stance Rental
Nitro Stance Rental
De Stanca heeft bewezen dat hij alle riders kan helpen om zonder inspanningen vorderingen te maken naar het volgende niveau, de Stanca is een favoriet geworden. De Flat-out betekent dat de nose en de tail een lichte rocker hebben in het begin van spatel, en laat toe om vorderingen te maken en om moeiteloos fouten te vergeven.
Nitro Team Gullwing Rental
Nitro Team Gullwing Rental
Het toevoegen van de Gullwing buiging aan deze mythische board, maakt hem leuker en toegankelijker. Het kan elke berg omzetten in een echt speelterrein. De perfecte combinatie van responsiviteit en luciditeit.
Nitro Trickstick AMPTEK
Nitro Trickstick AMPTEK
Bestemd zowel voor beginnende als ervaren jibbeurs, vorig jaar bekroond door de Amerikaanse testwebsite Board Insiders, uitgerust met de AmpTek Auto-Turn Rocker die 80% rocker en 20% camber combineert en met de allernieuwste Asym L.I.T.E., is dit board met symmetrische boogstralen die van nature asymmetrisch vervormen, een polyvalente true twin, handelbaar en vol pop.

Rossignol

Zie de ski-uitrusting : Rossignol
Rossignol EXP Junior
Rossignol EXP Junior
Het is een echte twin freestyle uitgerust met een AmpTek Auto-Turn rocker en is gericht op de jongste riders, ongeacht hun niveau door hen de benodigde technologie te verstrekken om hun talent te ontwikkelen.
Rossignol EXP MAG
Rossignol EXP MAG
Een zuivere freestyle board, een echte twin, ludiek en hyper krachtig, om alles in het park of All-Mountain te verscheuren. Door de combinatie van de Flatware spatels met MagTek technologie, laat deze ultra veelzijdige Rossignol board u toe om de tricks soepel achter elkaar zonder probleem uit te voeren en beidt hij een uitstekende grip evenals een verrassend draagvermogen.
Rossignol EXP Regular
Rossignol EXP Regular
Een Rossignol board dat makkelijk te gebruiken is en voorzien van de AmpTek Auto Turn om vertrouwen te winnen terwijl men plezier beleeft. Zijn symmetrische flex maakt er een uiterst wendbaar board van in alle richtingen. Perfect om in een mum van tijd vorderingen te maken.
Rossignol Tesla
Rossignol Tesla
Laat zien wat u kunt met deze polyvalente en wendbare freestyle board. Of het nu is om door de lucht te zweven of slopestyle modules achter elkaar aan te sluiten, deze ware twin biedt een ultra-zachte flex, die stabiel en krachtig tussen de voeten blijft voor pop-prestaties.

Salomon

Zie de ski-uitrusting : Salomon
Salomon Craft Rtl
Salomon Craft Rtl
Een polyvalente board om te riden zowel in poedersneeuw, als op de piste of in het snowpark. De Rock Out camber en de EQ Rad vergemakkelijken het afdrukken en de controle bij het kanten, de Popster constructie zorgt voor een energiek glijden en de Royal Rubber Pads vangen de se krachtige schokken op bij het neerkomen.
Salomon El Capitan
Salomon El Capitan
EL CAPITAN is een snowboardplank voor kinderen, ontworpen voor een grote veelzijdigheid op alle soorten terrein. Vanwege zijn constructie vergemakkelijkt het de vooruitgang door een zachtere leerstijl om sneller zoals de grote mensen te doen.
Salomon Liberty
Salomon Liberty
De vrijheid van een comfortabele flex, een Flat out Rocker profiel voor een voorspelbaar gedrag: Tolerant en zonder haken. Dit bord is ideaal voor all-terrain uitstapjes.
Salomon Quattro
Salomon Quattro
Uitgerust een Flat Out Rocker, is dit freeride georiënteerd board een must model dat snelheid, kracht en controle combineert.
Salomon Wild Card
Salomon Wild Card
Ontworpen om elk van uw uitstapjes onvergetelijk te maken, heeft de Wild Card een Rock Out Camber. Geen wonder dat dit bord een van de favoriete modellen is van vele riders, ongeacht of het is om op de pistes te riden, in de losse sneeuw of in het snowpark.