Salomon

Salomon Kiana
Salomon Kiana
Makkelijk te controleren en meer vergevingsgezind om vertrouwen op de piste te garanderen
Salomon Lyra R
Salomon Lyra R
et All Mountain chassis, maar een beetje breder, biedt een geruststellende stabiliteit op de piste, ongeacht de sneeuwcondities. Met een gloednieuwe lichtgewicht constructie, gaat de overgang bij het draaien zeer snel en de Lyra R is zeer dynamisch.
Salomon QST 85
Salomon QST 85
De nieuwe QST 85 is een All-Mountain ski die de bijzonderheid heeft om uit te blinken op de piste. Dank zij zijn houten kern en een semi-sandwich constructie, snijdt de QST 85 perfect de bochten, maar met de voordelen van een All-Mountain vorm er bovenop. Dit maakt het gemakkelijk om te skiën in alle soorten sneeuw.
Salomon W-max 8
Salomon W-max 8
Skiësters met sportief temperament zullen plezier hebben! De W-Max 8 is een waar speelgoed op de piste: hij is levendig, zonder zich nooit agressief te tonen.
Salomon X-drive 8.0 BT
Salomon X-drive 8.0 BT

Reactiviteit, veelzijdigheid en plezier op het hele skigebied. De X-Drive 80 levert opmerkelijke prestaties op harde sneeuw, terwijl de lichte rocker in de tip de onregelmatigheden van het terrein absorbeert, zowel op als buiten de piste.

Salomon X-Drive Focus
Salomon X-Drive Focus

Van het gamma X-Drive is dit het meest tolerante model en het gemakkelijkst in toom te houden. Een ski die vanaf de eerste bocht vertrouwen geeft zodat u in alle rust het skigebied kunt doorkruisen.

Salomon X-max X12
Salomon X-max X12
De twee lagen titanium, de inserts uit koolstof en de 100% houten kern bieden een fenomenale kracht en precisie op de piste. Verleg uw grenzen tot het uiterste met een ski van minder dan 6 kg.
Salomon X-max X6 R
Salomon X-max X6 R
De ultieme verhuurski om het snijden onder de knie te krijgen.
Salomon X-max XR
Salomon X-max XR
Begin met carven met de beste junior pisteski.
Salomon X-Race SC
Salomon X-Race SC
Laat uw competitiegeest de vrije loop: hetzelfde recept en meer toegankelijk.