Salomon

Salomon Cira
Salomon Cira

Het iets bredere All Mountain-onderstel biedt een geruststellende stabiliteit op de piste, ongeacht de sneeuwcondities. Door de compleet nieuwe lichtere constructie van de Cira, is de kantenwissel zeer snel en skiet de Cira zeer dynamisch.

Salomon Q98
Salomon Q98

Een multifunctionele en sturende ski, speciaal voor de avonturiers! De Q-98 is een stabiele en reactieve ski die altijd klaar is om de aanval in te zetten, ongeacht het terrein … maar bij voorkeur offpiste.

Salomon W-Max
Salomon W-Max

De W-max is een pisteski van hoog niveau, snel en intuïtief, voor dames. De ski is net zo reactief als een slalomski, gecombineerd met de intuïtieve en speelse kant van de Carve Rocker.

Salomon X-drive 8.0 BT
Salomon X-drive 8.0 BT

Reactiviteit, veelzijdigheid en plezier op het hele skigebied. De X-Drive 80 levert opmerkelijke prestaties op harde sneeuw, terwijl de lichte rocker in de tip de onregelmatigheden van het terrein absorbeert, zowel op als buiten de piste.

Salomon X-drive 8.0 FS
Salomon X-drive 8.0 FS

De technologie in dienst van de precisie! Het carbon onderstel X en de RKS versterken op strategische plekken de superlichte constructie van de X-Drive 8.0 FS, terwijl de ski zeer veelzijdig is dankzij de Rocker All Mountain.

Salomon X-drive 8.3
Salomon X-drive 8.3
De X-drive is de waardige opvolger van de legendarische Salomon Enduro: de ski is krachtig, stabiel en soepel, en met ongelooflijk gemak incasseert hij alles wat hij op zijn weg vindt. Deze ski heeft een nieuwe lichte structuur, die hem nog aangenamer maakt naarmate de dag vordert.
Salomon X-Drive Focus
Salomon X-Drive Focus

Van het gamma X-Drive is dit het meest tolerante model en het gemakkelijkst in toom te houden. Een ski die vanaf de eerste bocht vertrouwen geeft zodat u in alle rust het skigebied kunt doorkruisen.

Salomon X-max
Salomon X-max

De nieuwe X-Max is minder zwaar en minder specifiek dan de Race-ski's en is daardoor solide, stabiel en precies: de ideale ski voor de liefhebbers van snelheid!