Salomon

Salomon BBR 7.5 R
Salomon BBR 7.5 R
De BBR 7.5 R laat vrije tijds-skiërs toe nieuwe terreinen te verkennen. Zijn V-vorm en zijn lichtheid bieden een gemakkelijke aanzet van bochten en geven vertrouwen aan skiërs van tussenniveau die nieuwe sensaties zoeken.
Salomon BBR Limelite R
Salomon BBR Limelite R
De BBR LimeLite gelijkt op geen enkele andere vrouwenski. Hij laat vrije tijds-skiesters toe nieuwe terreinen te verkennen. Zijn V-vorm en zijn lichtheid bieden een gemakkelijke aanzet van bochten en geven vertrouwen aan skiesters van tussenniveau die nieuwe sensaties zoeken.
Salomon Q85
Salomon Q85
De Q85 is de nieuwe generatie all mountain-ski's: deze ski is ontworpen voor maximale wendbaarheid in verse sneeuw, maar hij geeft zo veel vertrouwen op geharde pistes dat u er zelfs mee kunt carven.
Salomon X-drive 75 Sti
Salomon X-drive 75 Sti
Van het nieuwe gamma X-Drive is dit het meest tolerante model en het gemakkelijkst in toom te houden. Op geharde pistes geeft hij vertrouwen vanaf de eerste bocht en zorgt hij dat u het skigebied in alle rust kunt doorkruisen.
Salomon X-drive 8.3
Salomon X-drive 8.3
De X-drive is de waardige opvolger van de legendarische Salomon Enduro: de ski is krachtig, stabiel en soepel, en met ongelooflijk gemak incasseert hij alles wat hij op zijn weg vindt. Deze ski heeft een nieuwe lichte structuur, die hem nog aangenamer maakt naarmate de dag vordert.
Salomon X-Race
Salomon X-Race
Rechtstreeks afgeleid van de race, is de X-Race een zuivere piste-ski. De straal is afhankelijk van de grootte van de ski, wat toelaat over SL en GS modellen te beschikken voor mannen en vrouwen, in 5 modellen.