Rossignol

Rossignol Experience 75
Rossignol Experience 75

De Experience 75 combineert een traditionele camber, voor een optimale grip op harde sneeuw, met een dubbele progressieve Rocker voor meer controle en meer wendbaarheid in losse sneeuw.

Rossignol Experience 80 HD
Rossignol Experience 80 HD
De EXPERIENCE 80 HD is een polyvalente All-Mountain ski bestemd voor ervaren en intermediaire skiërs. De EXPERIENCE 80 HD laat toe om het voorsnijden te perfectioneren en om met alle gemak in de zachte sneeuw te skiën. Met de geheel nieuwe Carbon Alloy Matrix vezel wordt de ski versterkt in al zijn dimensies. Deze revolutionaire vezel is een legering van koolstof en basalt diagonaal geweven.
Rossignol Experience 84 HD
Rossignol Experience 84 HD
De EXPERIENCE 84 HD is een All-Mountain ski bestemd voor skiërs met een gevorderd niveau of expert. Deze ski laat toe om op piste voor te snijden terwijl hij erbuiten een gemakkelijk karakter aanhoudt. Het is een uiterst veelzijdige ski en zul u toelaten om uw speelterrein uit te breiden. Dank zij de nieuwe Carbon Alloy vezel Matrix, is deze ski versterkt in al zijn dimensies. Deze revolutionaire vezel is een legering van koolstof en basalt diagonaal geweven.
Rossignol Famous 10
Rossignol Famous 10
Voor de meisjes die de bochten snijden. De nieuwe Rossignol FAMOUS 10 zal de ervaren skiësters die willen de pistes willen snijden verrukken. Een hoog performante vrouwen ski met maten die een mannequin doen verbleken. Twee 'energie latten' die u een buitengewoon glijgevoel, grip en snelheid bieden.
Rossignol Famous 4
Rossignol Famous 4
In alle lichtheid. De nieuwe Rossignol FAMOUS 4 is bestemd voor beginnende tot intermediaire skiësters. Deze zeer lichte ski is niettemin een veilig ski, met een ideale constructie om in alle veiligheid en zonder te forceren voor te snijden. Makkelijk om te skiën en te dragen, zal deze zeer wendbare en reactieve ski u naar een meer vloeiende techniek en meer vertrouwen verheffen.
Rossignol Famous 6
Rossignol Famous 6
De nieuwe Rossignol FAMOUS 6 is een pisteski bestemd voor intermediaire tot gevorderde skiësters. Met deze ski's aan de voeten, zal het aaneensluiten van de bochten u nog nooit zo eenvoudig zijn geleken. Eenvoudig, veilig en catchy, zal uw nieuwe speeltje u de pistes moeiteloos doen afdalen en het niveau van uw techniek verhogen! Zijn "couture"-stijl design zul u uiteindelijk overtuigen.
Rossignol Hero Elite All Turn
Rossignol Hero Elite All Turn
De HERO ELITE ALL TURN CARBON is een nieuwe ski in het HERO gamma. Deze ski is ontworpen voor veeleisende klanten met een goed ski-niveau, maar die zich niet willen specialiseren in of zich beperken tot een bepaald type bochten. Zijn traditionele sandwich constructie met rechthoekige randen geeft hem een uitstekende prestatie en precisie. Zijn vorm in uitgesproken CAP aan de uiteinden verbetert zijn rotatie en maakt zijn gedrag in de bocht speelser.
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Een taillering geschikt voor korte en vloeiende bochten. Een brede punt om snel en gemakkelijk de bochten aan te zetten. Prestaties en toegankelijkheid voor de toekomstige kampioenen.
Rossignol Hero LT
Rossignol Hero LT
De Hero LT beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker. Deze ski richt zich op de technische skiërs die op zoek zijn naar een stevige ski die een perfect ski/sneeuw-contact biedt en een maximale stabiliteit op hoge snelheid.
Rossignol Hero ST
Rossignol Hero ST
De Hero ST beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker en richt zich op de technische skiërs die op zoek zijn naar een ski die soepel en krachtig is in de korte bochten. Deze ski staat voor grote prestaties en toegankelijkheid.
Rossignol Pursuit 100
Rossignol Pursuit 100
Licht, responsief, tolerant, de PURSUIT 100 (EXPRESS) is DE ski die deze winter dringend in uw favoriete winkel moet worden gehuurd om de geneugten van het skiën te verhogen. Gemakkelijk en evolutief, onder zijn duidelijke bereikbaarheid verbergt zich een geweldige skibaarheid, ideaal om zich nooit te vervelen in zijn progressie.
Rossignol Pursuit 300
Rossignol Pursuit 300

Het Pursuit-gamma is een referentie op de piste en heeft dan ook al diverse prijzen in de wacht gesleept. Door de combinatie van een heel lichte rocker in de tip met een traditionele camber over de hele lengte van de ski, gaat het inzetten in de bocht gemakkelijker. De Pursuit 300 levert al zijn vermogen bij het carven.

Rossignol Pursuit 700 Ti
Rossignol Pursuit 700 Ti
Met zijn sandwich constructie voorzien van een houten kern en een enkele plaat Titanal, zullen niet enkel de experts toegang krijgen tot alle kracht van de Rossignol PURSUIT 700 TI, een moderne pisteski die het spel verandert. De energie beheerst voor een tienvoudig plezier: alle DNA van Rossignol sinds zijn oorsprong in één enkele ski!
Rossignol Sky 7 HD
Rossignol Sky 7 HD
De allernieuwste Sky 7 HD is de fusie voor allen, de ultieme polyvalentie voor het plezier zonder beperking, welke ook de aard van de sneeuw is. Met de geheel nieuwe Carbon Alloy vezel Matrix wordt de ski versterkt in al zijn dimensies. Deze revolutionaire vezel is een legering van koolstof en basalt diagonaal geweven. Het is de ideale metgezel van de skiër die alle uithoeken van een skistation wil ontdekken om er de perfecte plekken te ontdekken.
Rossignol Smash 7
Rossignol Smash 7
De Smash 7 is de ideale ski voor de freeriders in de dop. De ski glijdt bijzonder goed door de poedersneeuw zodat u moeiteloos kunt genieten van nieuwe sensaties.
Rossignol Sprayer
Rossignol Sprayer
Een echte Twin Tip-ski om zich in het sneeuwpark te kunnen uitleven.
Rossignol Temptation 77
Rossignol Temptation 77
Terwijl hij licht blijft, is deze vrouwenski voldoende bewerkt om de gebruikers het gevoel van controle en een moeiteloze besturing te bieden. Deze ski houdt de gewenste curve aan zelfs op moeilijke sneeuw. Hetgeen u helpt om uw speelterrein uit te breiden en te gaan zien wat er gebeurt buiten de pistes!
Rossignol Temptation 84
Rossignol Temptation 84
De All-Mountain ski Temptation 84 W is de standaard voor polyvalente high performance. Met de tip die Rossignol de award voor technologie heeft doen winnen, en met een lichtgewicht constructie, biedt deze ski het gevoel van gemak in elk terrein en verzekert tegelijkertijd een nauwkeurige besturing op geprepareerde pistes.
Rossignol Terrain Baby
Rossignol Terrain Baby

Een pisteski speciaal ontworpen voor de eerste bochten. Hiermee krijgen de jonge skiërs vertrouwen op de piste en leren zij de basistechnieken van het skiën.

Rossignol Unique
Rossignol Unique
Super licht, een gulle spatel om het aanvatten van de bochten te vergemakkelijken, een rocker tip en hiel om het aanslagen te vergemakkelijken en voor de veiligheid: de dames zullen plezier en progressie kunnen combineren!
Rossignol Zenith Xpress
Rossignol Zenith Xpress
Dit is de meest tolerante en het gemakkelijkste te beheersen model uit dit nieuwe gamma van Zenith. Op geprepareerde pistes, geeft hij vertrouwen vanaf de eerste bochten en geeft hij u de mogelijkheid om het skigebied met gerust gemoed te doorkruisen.