Rossignol

Rossignol Experience 80
Rossignol Experience 80
All mountain-ski voor gemiddelde tot gevorderde skiërs. Door het gebruik van een kern van licht hout en van de nieuwe AirTip is de Experience 80 een van de lichtste in het segment en het meest aangenaam aan de voeten. Het is een ideale alles-in-een ski om 100% van het skigebied te profiteren.
Rossignol Experience 84 TPX
Rossignol Experience 84 TPX
De Experience 84 is DE nieuwe all mountain-referentie. Het is een krachtige en veelzijdige ski. Hij beschikt over de souplesse die buiten de piste nodig is, terwijl hij zijn precisie en stugheid behoudt bij het carven. De ski voor elke dag!
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Een taillering geschikt voor korte en vloeiende bochten. Een brede punt om snel en gemakkelijk de bochten aan te zetten. Prestaties en toegankelijkheid voor de toekomstige kampioenen.
Rossignol Hero LT
Rossignol Hero LT
De Hero LT beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker. Deze ski richt zich op de technische skiërs die op zoek zijn naar een stevige ski die een perfect ski/sneeuw-contact biedt en een maximale stabiliteit op hoge snelheid.
Rossignol Hero ST
Rossignol Hero ST
De Hero ST beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker en richt zich op de technische skiërs die op zoek zijn naar een ski die soepel en krachtig is in de korte bochten. Deze ski staat voor grote prestaties en toegankelijkheid.
Rossignol Princess
Rossignol Princess
Alle kleine meisjes dromen ervan een prinses te zijn, en nu zullen ze bovendien op de skipistes naar beneden zoeven… en de sneeuwprinsesjes worden!
Rossignol Pursuit 14 X
Rossignol Pursuit 14 X
De Power Turn Rocker van de Pursuit 14 X, die een heel lichte rocker in de punt combineert met een traditionele camber over de hele lengte van de ski, vergemakkelijkt het begin van de bochtinzet en levert zijn volle potentieel in carving, wat er een doeltreffende pisteski van maakt bestemd voor gevorderde skiërs.
Rossignol Roostie
Rossignol Roostie
De ski voor de kleine kampioenen van het sneeuwploegen die ooit grote skiërs zullen worden.
Rossignol Sin 7
Rossignol Sin 7
Zeer veelzijdige freerideski voor gemiddelde en ervaren skiërs. Uitgerust met dezelfde technologie en constructie als de legendarische Soul 7, maar de Sin 7 is smaller onder de binding en biedt daardoor meer grip op de piste. In de poedersneeuw komt deze ski helemaal tot zijn recht: het lijkt alsof u zweeft!
Rossignol Smash 7
Rossignol Smash 7
De Smash 7 is de ideale ski voor de freeriders in de dop. De ski glijdt bijzonder goed door de poedersneeuw zodat u moeiteloos kunt genieten van nieuwe sensaties.
Rossignol Soul 7
Rossignol Soul 7
De Soul 7 vertegenwoordigt de nieuwe generatie van Rocker ski's, verlicht in tip en tail voor een maximale lichtheid en manoeuvreerbaarheid. Met 106mm onder de binding, is de Soul 7 de ski voor alle dagen!
Rossignol Sprayer
Rossignol Sprayer
Een echte Twin Tip-ski om zich in het sneeuwpark te kunnen uitleven.
Rossignol Temptation 80 W
Rossignol Temptation 80 W
All mountain-ski voor gemiddelde tot gevorderde skiesters. Door het gebruik van een kern van licht hout en van de nieuwe AirTip is de Temptation 80 W een van de lichtste in het segment en het meest aangenaam aan de voeten. Het is een ideale alles-in-een ski om 100% van het skigebied te profiteren.
Rossignol Unique 4
Rossignol Unique 4
UNIQUE is het nieuwe gamma van Rossignol ski's voor vrouwen, gericht op gebruiksgemak, lichtheid en ski-plezier. De Unique 4 richt zich tot skiesters die een doeltreffende en veelzijdige ski zoeken om op eenvoudige wijze plezier en vorderingen te kunnen verzoenen.