Rossignol

Rossignol Experience 83 TPX
Rossignol Experience 83 TPX
Met een 70% hoge camber onder de binding brengt deze All Mountain ski kracht en grip voor een doeltreffend gedrag op piste, terwijl de lichte rocker aan de uiteinden zorgt voor een gevoel van stuurbekrachtiging en moeiteloze controle, en een uitstekende veelzijdigheid op elke sneeuw en alle terreinen.
Rossignol Princess
Rossignol Princess
Alle kleine meisjes dromen ervan een prinses te zijn, en nu zullen ze bovendien op de skipistes naar beneden zoeven… en de sneeuwprinsesjes worden!
Rossignol Pursuit 14 Ltd
Rossignol Pursuit 14 Ltd
De Power Turn Rocker van de Pursuit 14Ltd, die een heel lichte rocker in de tip associeert met een traditionele camber over de hele lengte van de ski, vergemakkelijkt de inwijding bij het ingaan van de bocht en levert zijn volle potentieel in carving, wat er een doeltreffende piste-ski van maakt bestemd voor gevorderde skiërs.
Rossignol Radical RSX
Rossignol Radical RSX
Een taillering gepast voor korte en vloeiende bochten. Een brede tip om snel en gemakkelijk de bochten aan te zetten. Prestaties en toegankelijkheid voor de toekomstige kampioenen.
Rossignol Roostie
Rossignol Roostie
De ski voor de kleine kampioenen van het sneeuwploegen die ooit grote skiërs zullen worden.
Rossignol Soul 7
Rossignol Soul 7
De Soul 7 vertegenwoordigt de nieuwe generatie van Rocker ski's, verlicht in tip en tail voor een maximale lichtheid en manoeuvreerbaarheid. Met 106mm onder de binding, is de Soul 7 de ski voor alle dagen!
Rossignol Sprayer
Rossignol Sprayer
Een echte Twin Tip-ski om zich in het sneeuwpark te kunnen uitleven.
Rossignol Temptation 78 W
Rossignol Temptation 78 W
De rockerconstructie van de Temptation 78 W is een waar succes: op de sneeuw biedt hij een goede stabiliteit en is geruststellend op harde sneeuw, doch is wendbaar zonder inspanningen.
Rossignol Unique 10
Rossignol Unique 10
UNIQUE is het nieuwe gamma van Rossignol ski's voor vrouwen, gericht op gebruiksgemak, lichtheid en ski-plezier. De Unique 10 is gewijd aan de veeleisendere skiesters, op zoek naar een maximale grip en prestaties op de piste.
Rossignol Unique 2
Rossignol Unique 2
UNIQUE is het nieuwe gamma van Rossignol ski's voor vrouwen, gericht op gebruiksgemak, lichtheid en ski-plezier. De Unique 2 richt zich tot skiesters die een doeltreffende en veelzijdige ski zoeken om op eenvoudige wijze plezier en vorderingen te kunnen verzoenen.
Rossignol Unique 4
Rossignol Unique 4
UNIQUE is het nieuwe gamma van Rossignol ski's voor vrouwen, gericht op gebruiksgemak, lichtheid en ski-plezier. De Unique 4 richt zich tot skiesters die een doeltreffende en veelzijdige ski zoeken om op eenvoudige wijze plezier en vorderingen te kunnen verzoenen.