Nordica

Nordica Belle 78 FDT
Nordica Belle 78 FDT
Ontwikkelt voor skiësters met een "intermediair" tot "geavanceerd" niveau, biedt de Belle FDT 78 een echte ski voor alle terrein, speciaal ontworpen voor vrouwen. Nordica heeft specifiek aan de structuur gewerkt om het gewicht met 20% te verminderen, wat makkelijker laat manoeuvreren in de hobbels van bestaande sporen in de sneeuw!
Nordica Doberman Spitfire Ca
Nordica Doberman Spitfire Ca
Als lichtgewicht, voorzien van de EDT-technologie, combineert dit kleine apparaat een slalom spatel voor snelle bochten met een GS-chassis voor stabiliteit en stevigheid. Hij is dan ook ontworpen om uw plezier en uw comfort te vermenigvuldigen op een geprepareerde piste of hobbelige sneeuw.
Nordica Doberman Spitfire Pro
Nordica Doberman Spitfire Pro
De Spitfire zet de beste technologie in ten dienste van het plezier. De combinatie van een SL-spatel met een GS-chassis maakt dat de Spitfire snel is in de lijn van de helling en de bochten aanhoudt zonder u nooit in de steek te laten.
Nordica GT 76 Ti
Nordica GT 76 Ti
De GT 76 Ti is de perfecte combinatie van een moderne lijn gecombineerd met een veelzijdige schoen en een lichte rocker in spatel ... het perfecte product voor skiërs die graag op de pistes blijven.
Nordica GT 78 Evo
Nordica GT 78 Evo
Nordica brengt het plezier terug op de geprepareerde pisten door een "Recreationeel" profiel te combineren met een rocker in spatel en een verhoogde hak! Deze mix van genres brengt prestaties, maar vooral het gemak en de tolerantie op alle soorten sneeuw en voor elk type skiër.
Nordica Sentra 74 Evo
Nordica Sentra 74 Evo
De Sentra Evo 74 is ontworpen om intermediaire skiësters te helpen vooruitgang te boeken op een geprepareerde piste en om gemakkelijk te manoeuvreren in meer gevarieerde omstandigheden, of zelfs af en toe off-piste. Hij is uitgerust met de Rocker + transfer zone combinatie, dat een gemakkelijke besturing toelaat terwijl de dynamische energie van een traditionele ski behouden blijft.
Nordica Spitfire J
Nordica Spitfire J
Jonge liefhebbers van snelheid op geprepareerde pistes zullen houden van de Spitfire J. Een fantastische ligging bij het keren, een ongelooflijke veelzijdigheid en alle beheersing en prestaties die de reputatie van zijn grote broer hebben gemaakt.
Nordica Spitfire RTX
Nordica Spitfire RTX

De Spitfire stelt de beste technologie in dienst van het plezier. Door de combinatie van de tip van SL met een GS-onderstel, is de Spitfire snel in de afdaling en behoudt hij de grip op de kanten.

Nordica Team Race Jr
Nordica Team Race Jr
Voor de eerste bochten, de eerste sprongen, en de eerste chases met uw vrienden. Deze ski ontworpen voor het leren, faciliteert het draaien en het kanten.
Nordica Transfire RTX
Nordica Transfire RTX
Ontworpen voor skiërs met een intermediair niveau die een ski willen die voldoet aan hun technisch niveau, biedt de de Transfire een grote veelzijdigheid om allerlei omstandigheden het hoofd te bieden, terwijl fouten worden vergeven om gans de dag veel plezier te kunnen hebben.