Kastle

Kastle FX85
Kastle FX85

De skibaarheid van Kästle kenmerkt zich door een progressieve tip, die de variaties in het terrein uitvlakt, waardoor elke skiër vol vertrouwen kan evolueren. Omdat hij minder veeleisend is dan een MX, is de FX de ideale ski om toe te treden tot de wereld van Kästle!

Kastle LX 72
Kastle LX 72
De LX 72 is een super lichte ski, speciaal ontwikkeld om te gebruiken op de piste. De LX72 heeft een zeer progressieve punt die afkomstig is van de Kästle-ski's en een constructie van hout/titanal, een blijk van de degelijkheid van het merk. Tot slot is de LX72 zeer toegankelijk, maar toch dynamisch in de opeenvolging van korte of lange bochten.
Kastle MX 74
Kastle MX 74
De MX 74 is een ski die ontworpen is voor gebruik op de piste. Het heeft zeen zeer progressieve spatel wat de originaliteit van Kästle ski's uitmaakt. Ten slotte is de MX74 zeer betaalbaar, terwijl het veel dynamiek biedt in de aaneenschakeling van korte of lange bochten.
Kastle MX 84
Kastle MX 84
De MX 84 combineert een traditionele constructie (rechte kanten, dubbele Titanal platen) op een zeer geleidelijke spatel, herkenbaar door zijn vormgeving. Ten slotte is de MX 84 zeer toegankelijk en bruikbaar voor een breed publiek, terwijl het ongelooflijke prestaties verstrekt voor de meest veeleisende skiërs.