Head

Head Absolut Joy SLR
Head Absolut Joy SLR

Voor het ontwerp van het nieuwe gamma damesski's heeft Head al zijn technologie in dienst gesteld van het skiplezier! Dankzij de gebruikte materialen is deze ski een van de lichtste in zijn categorie, terwijl de uitzonderlijk goede skibaarheid gewaarborgd blijft. Dankzij het principe Rocker ERA 3.0 zet de ski in alle rust de bocht in.

Head Easy Joy
Head Easy Joy
De EASY JOY is ontworpen als een lichte pisteski die een skiëster van intermediair niveau toelaat om zich zonder inspanning te plezieren.
Head Isupershape Magnum SW
Head Isupershape Magnum SW
De technologisch zeer geavanceerde i.Supershape Magnum is de meest veelzijdige Supershape, levert eenvoudig topprestaties op de piste dankzij de KERS krachtbron en gecombineerde technologieen zoals ERA 3.0S, het super snelle race UHM C belag, de Worldcup Sandwich Construction en de Speed Rocker van de i.Supershape Magnum zetten jou achter de gaspedaal.
Head Premium SW
Head Premium SW
Zoals de naam al doet vermoeden is deze Premium ski het toppunt van HEAD op het gebied van prestaties en design; een functioneel, intelligent kunstwerk dat ondanks de CHIP Technologie ervoor zorgt dat het skien in een mum van tijd verbetert! Tevens voorzien van het snelste belag en sandwich construction met de Metal Power Tubes en de reactieve krachtbron Intelligence CHIP Technologie. Dit is skien op het meest geavanceerde en intelligente materiaal.
Head Prestige SW
Head Prestige SW
Version GB
Head Shape SX
Head Shape SX
De Shape SX is ontworpen om te kanten en om een sensationele beheersing op harde sneeuw te garanderen. Deze ski's zijn wendbaar, reactief bij het kanten, zodat u deze in alle vertrouwen kunt uitvoeren.
Head Super Joy
Head Super Joy
De Super Joy is het speerpunt van het nieuwe damesgamma van Head. Deze ski voldoet aan de wensen van de beste skiesters. Deze ski heeft een ongekende verhouding van precisie en lichtheid dankzij zijn kern van Graphene en van de ultralichte honingraatstructuur.  Zijn reactievermogen biedt de ervaren skiesters maximale sensaties. Het lichte ontwerp is een ware innovatie voor dit beoefeningsniveau.
Head Supershape LR
Head Supershape LR
Head Supershape Team LR
Head Supershape Team LR
Voor de eerste bochten, de eerste sprongen en de eerste achtervolgingen onder kameraden. Deze ski is ontworpen voor de opleiding en is voorzien van de ERA² technologie, die het draaien en de kantinzet vergemakkelijkt.