Head

Head Chip Prestige
Head Chip Prestige
Uit het Supershape-gamma. Het intelligente systeem van Head slaat de energie op die u in uw bochten inzet en geeft deze energie vervolgens aan uw ski terug. Hoe sneller u skiet, hoe agressiever uw ski wordt. U mist alleen nog een radardetector.
Head i.Supershape Magnum
Head i.Supershape Magnum
Een veeleisende straal maar toch wendbaar aan hoge snelheid, een middelmatige breedte onder de binding voor een grotere veelzijdigheid op zachte sneeuw en een wedstrijdgerichte sandwichconstructie: deze ski hoort ontegensprekelijk tot de groep van de oppermachtigen.
Head i.Supershape Rally
Head i.Supershape Rally
Het gamma Supershape heeft zijn bekendheid opgebouwd door een speels karakter te geven aan competitieski's. De Rally staat centraal in het dit gamma en biedt brede gebruikstoepassingen op de piste en staat garant voor maximaal plezier in alle sneeuwcondities.
Head i.Supershape Speed
Head i.Supershape Speed
Deze carving-getypeerde ski staat op kop van de lijst van skimonitors en experts: deze veelzijdige ski heeft een sidecut tussen slalom en reuzeslalom en heeft voldoende snelheid in petto voor een volledige controle in het gebergte.
Head Integrale 600
Head Integrale 600
Sinds de uitvinding van de carving moest men kiezen tussen een offensieve en meeslepende ski met grote grip of een soepelere ski, aangepast aan alle soorten terrein. Head stelt u de eerste ski voor die dit alles verenigt.
Head Joy S
Head Joy S
Voor het ontwerp van het nieuwe gamma damesski's heeft Head al zijn technologie in dienst gesteld van het skiplezier! Dankzij de gebruikte materialen is deze ski een van de lichtste in zijn categorie, terwijl de uitzonderlijk goede skibaarheid gewaarborgd blijft. Dankzij het principe Rocker ERA 3.0 zet de ski in alle rust de bocht in.
Head Rev 70 Track
Head Rev 70 Track
Voorzien van de nieuwe Head ERA 3.0 technologie, laat de Rev 70 toe te genieten van de wendbaarheid van een rocker-ski, die tegelijk een onmiddellijke grip en een stabiele tip biedt. De gedroomde ski voor de skiërs die het skiën pas ontdekken.
Head Rev 78 R
Head Rev 78 R
Nieuwe technologie van Head: met ERA 3.0 geniet u van de wendbaarheid van een rocker-ski, die tegelijk een onmiddellijke grip en een stabiele punt biedt. De Rev 78 Pro is de perfecte combinatie van gemak en prestaties op alle terreinen.
Head Super Joy
Head Super Joy
De Super Joy is het speerpunt van het nieuwe damesgamma van Head. Deze ski voldoet aan de wensen van de beste skiesters. Deze ski heeft een ongekende verhouding van precisie en lichtheid dankzij zijn kern van Graphene en van de ultralichte honingraatstructuur.  Zijn reactievermogen biedt de ervaren skiesters maximale sensaties. Het lichte ontwerp is een ware innovatie voor dit beoefeningsniveau.
Head Supershape Team LR
Head Supershape Team LR
Voor de eerste bochten, de eerste sprongen en de eerste achtervolgingen onder kameraden. Deze ski is ontworpen voor de opleiding en is voorzien van de ERA² technologie, die het draaien en de kantinzet vergemakkelijkt.