Fischer

Fischer RC4 Curv Ti
Fischer RC4 Curv Ti
Voortvloeiend uit het RC4 gamma, biedt de Curv TI ongeëvenaarde sensaties op de piste. Zijn drievoudige radius en zijn constructie uit Air Carbon TI 0,5, geven deze ski een onberispelijk dynamisme in de bochten, een maximale stabiliteit en een vloeiende aanvang van de bochten.
Fischer RC4 Race Jr
Fischer RC4 Race Jr
Een pisteski ontworpen voor de bochten. Hij zal de jonge skiërs helpen om vertrouwen te krijgen op de piste en om de elementaire skitechnieken aan te leren.
Fischer RC4 Worldcup RC
Fischer RC4 Worldcup RC

De RC4 RC maakt de kracht van de ski Géant Course bruikbaar voor elke dag, op gevarieerde pistes en sneeuwcondities: ook al zijn de versnellingen vol power, u kunt op elk moment van tempo wisselen en inhaken op kortere bochten.

Fischer RC4 Worldcup SC
Fischer RC4 Worldcup SC

De RC4 SC is minder exclusief dan de ski Slalom Course, maar hij beschikt over de ideale geometrie voor een maximale krachtoverdracht in de korte tot middellange bochten.

Fischer XTR Cruzar
Fischer XTR Cruzar
Deze polyvalente pisteski, geniet van de Rock On-piste voor een zeer grote wendbaarheid en stabiliteit die u nodig heeft om in alle vertrouwen te vorderen.
Fischer XTR Koa 77
Fischer XTR Koa 77
De Koa 77 is uitstekend op alle gebieden. Zijn All-mountain ROCKER zorgt voor een gemakkelijk aanleren en voor harmonie in de bochten. Zijn AirTec kern en RazorShape technologie bieden een ongeëvenaarde lichtheid en vergemakkelijkt de handling.
Fischer XTR Pro Mtn 77
Fischer XTR Pro Mtn 77
Deze nieuwe zeer polyvalente All Mountain Rocker ski geniet van een 77 mm draagvlak en een Razorshape constructie. Het zal alle skiërs en skiësters enorm plezieren. Een van de lichtste in zijn categorie.
Fischer XTR Pro Mtn 80
Fischer XTR Pro Mtn 80
De nieuwe XTR ProMtn 80 is een referentie in de All Mountain categorie. Uitgerust met Razorshape en Air Tec technologieën, plaatst hij zich als een van de meest sportieve in zijn categorie.
Fischer XTR Progressor
Fischer XTR Progressor
Als polyvalente pisteski, brengt de Rocker On-Piste u een uitstekende wendbaarheid en optimale grip bij het keren.