Dynastar

Dynastar Glory 79
Dynastar Glory 79

Het Glory-gamma is alvast een voorproefje van de nieuwe generatie All Mountain-ski's voor dames. Door zijn centrale zijkanten biedt de Glory 79 maximale grip op geprepareerde pistes en optimale wendbaarheid op elk terrein.

Dynastar Intense 10
Dynastar Intense 10
De allernieuwste Dynastar INTENSE 10 is een pisteski voor vrouwen, gewijd aan goede en zeer goede sportieve skiësters op zoek naar een high performance ski die in staat is om hen te doen vorderen. Dank zij de nieuwe Powerdrive Inside technologie, kenmerkt de INTENSE 10 zich door een uitzonderlijke grip, een uiterste precisie in korte bochten en een zekere stabiliteit bij hoge snelheid.
Dynastar Intense 8
Dynastar Intense 8
De nieuwe vrouwenski INTENSE 8 is bestemd voor zowel de intermediaire skiëster als voor de goede skiëster die zich graag pleziert op de piste, aan haar eigen tempo. Zijn Powerdrive Inside technologie en lichtheid, laten hem toe om zeer gemakkelijk te draaien, terwijl hij zeer stabiel blijft en grip blijft houden.
Dynastar Mythic
Dynastar Mythic

De nieuwe Mythic van Dynastar combineert de elementen van de moderne freerideski's met een superlichte carbon constructie, om topprestaties te bieden aan alle skiërs die nieuwe terreinen willen ontdekken. De nieuwe carbon constructie zorgt voor lichtheid en stijfheid, de garantie voor een uitstekende grip in alle situaties.

Dynastar Powertrack 79
Dynastar Powertrack 79
De nieuwe Powertrack 79: een nieuwe kijk op de all mountain-ski. Het is een combinatie van verschillende technologieën uit het pisteskiën en freeride. Deze ski zorgt voor maximale rust in de bochten en voor een stevige grip op de zijkanten. De perfecte ski voor alle soorten sneeuw.
Dynastar Powertrack RL
Dynastar Powertrack RL
Alle-terrein in alle gemak. Neem uw wensen in de hand op een performante all mountain ski die totaal tot uw dienst staat. De POWERTRACK RL is een lichte intuïtieve ski; een moderne ski, die het leven van een skiër makkelijker maakt.
Dynastar Speed RL
Dynastar Speed RL
Vermogen en comfort eindelijk samen op ski's met ongelijk verdeelde snijkracht: het plezier van Alpijnse ski op ski's met ogelijk verdeelde grip: het plezier van het Alpijns skiën is nog nooit zo toegankelijk geweest.
Dynastar Speed Zone 12 Ti
Dynastar Speed Zone 12 Ti
De allernieuwste SPEED ZONE 12 Ti biedt een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie, met een zeer veelzijdige vorm en een korte straal van 15 m. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE. Het absorbeert variaties in het terrein en elimineert instabiliteit door de ski op de sneeuw te drukken om het contact tussen de ski en de sneeuw te bewaren alvorens een duidelijke, krachtige en dynamische versnelling aan te vatten terwijl grip en controle worden verzekerd.
Dynastar Speed Zone 16 Ti
Dynastar Speed Zone 16 Ti
Gebruik makend van de wedstrijdtechnologieën en ontwikkeld voor omstandigheden met harde sneeuw, biedt de allernieuwste SPEED ZONE 16 TI, geïnspireerd op slalom ski's, een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE, die functioneert als het chassis van een sportwagen. Het absorbeert variaties in het terrein en elimineert instabiliteit door de ski op de sneeuw te drukken om het contact tussen de ski en de sneeuw te bewaren alvorens een duidelijke, krachtige en dynamische versnelling aan te vatten terwijl grip en controle worden verzekerd. Kracht, rebound en herlanceren maken deze ski leuk en performant.
Dynastar Speed Zone 7 Classic
Dynastar Speed Zone 7 Classic
Gebruik makend van de wedstrijdtechnologieën en ontwikkeld voor omstandigheden met harde sneeuw, biedt de allernieuwste SPEED ZONE 7 Classic een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE INSIDE. Kracht, rebound en herlanceren maken deze ski leuk en performant. 100% piste.
Dynastar Team Comp
Dynastar Team Comp

De ski Dynastar Team Comp is speciaal ontwikkeld voor de kinderen die hun idolen na willen doen. Deze toegankelijke en veelzijdige ski is perfect voor de eerste wedstrijden. Hiermee kunnen jonge skiërs in de beste omstandigheden vorderingen maken.