Dynastar

Dynastar Cham 2.0 97
Dynastar Cham 2.0 97

De ski Dynastar Cham 97 was al een referentie op het gebied van freeriden: het nieuwe gamma 2.0 is nog gemakkelijker te beheersen! Met een lichtere constructie en een "light" binding is het een van de lichtste ski's in deze categorie.

Dynastar Chrome 72 CR
Dynastar Chrome 72 CR

Chrome is het nieuwe gamma van Dynastar ski's speciaal voor de piste. De Chrome 72 CR deelt het vurige temperament van zijn grote broer (74 CR), maar blijft toegankelijker op het vlak van de prestaties.

Dynastar Exclusive Elite 11
Dynastar Exclusive Elite 11

De damesski Elite 11 van Dynastar richt zich op ervaren skiesters die houden van de piste en van snelheid. Een ski die de stabiliteit en precisie biedt van een raceski en de lichtheid van een toerski.

Dynastar Exclusive Elite 12
Dynastar Exclusive Elite 12

De Dynastar Exclusive Elite 12 is een korte, lichte en speelse ski. Hij onderscheidt zich door een uitzonderlijke grip, uiterste precisie in de korte bochten en een geruststellende stabiliteit op grote snelheid.

Dynastar Glory 79
Dynastar Glory 79

Het Glory-gamma is alvast een voorproefje van de nieuwe generatie All Mountain-ski's voor dames. Door zijn centrale zijkanten biedt de Glory 79 maximale grip op geprepareerde pistes en optimale wendbaarheid op elk terrein.

Dynastar Mythic
Dynastar Mythic

De nieuwe Mythic van Dynastar combineert de elementen van de moderne freerideski's met een superlichte carbon constructie, om topprestaties te bieden aan alle skiërs die nieuwe terreinen willen ontdekken. De nieuwe carbon constructie zorgt voor lichtheid en stijfheid, de garantie voor een uitstekende grip in alle situaties.

Dynastar Powertrack 79
Dynastar Powertrack 79
De nieuwe Powertrack 79: een nieuwe kijk op de all mountain-ski. Het is een combinatie van verschillende technologieën uit het pisteskiën en freeride. Deze ski zorgt voor maximale rust in de bochten en voor een stevige grip op de zijkanten. De perfecte ski voor alle soorten sneeuw.
Dynastar Speed 20ème anniversaire
Dynastar Speed 20ème anniversaire

Om het 20-jarig bestaan te vieren, lanceert SKISET een uitzonderlijke ski, innovatief en geavanceerd en made in France! Deze krachtige ski, met een wedstrijdonderstel, is tolerant genoeg om er de hele dag met plezier op te kunnen skiën.

Dynastar Team Comp
Dynastar Team Comp

De ski Dynastar Team Comp is speciaal ontwikkeld voor de kinderen die hun idolen na willen doen. Deze toegankelijke en veelzijdige ski is perfect voor de eerste wedstrijden. Hiermee kunnen jonge skiërs in de beste omstandigheden vorderingen maken.