Dynastar

Dynastar Active Easy
Dynastar Active Easy
Uiterst licht, een gulle tip voor een gemakkelijke aanzet in bochten, en rocker op tip en tail om gemakkelijker te draaien en voor een betere veiligheid: de dames zullen plezier en vorderingen kunnen verzoenen!
Dynastar Chrome 72 CR
Dynastar Chrome 72 CR
Chrome is het nieuwe gamma van Dynastar ski's speciaal voor de piste. De Chrome 72 CR deelt het vurige temperament van zijn grote broer (74 CR), maar blijft toegankelijker op het vlak van de prestaties.
Dynastar Exclusive Elite Light
Dynastar Exclusive Elite Light
De Exclusive Elite Light verzoent prestaties, elegantie maar ook lichtheid dankzij zijn lightcore kern (hout / Rohacell). Hij richt zich tot ervaren skiesters die hij op de piste zal bekoren door zijn sportieve karakter.
Dynastar Neva 78
Dynastar Neva 78
Met een breedte van 78mm onder de binding en een evenwichtige Rocker constructie, combineert de Neva 78 prestaties en veelzijdigheid op alle soorten terrein en sneeuw. De verlichte constructie zorgt voor extra comfort dat we niet meer willen missen!
Dynastar Powertrack 79
Dynastar Powertrack 79
De nieuwe Powertrack 79: een nieuwe kijk op de all mountain-ski. Het is een combinatie van verschillende technologieën uit het pisteskiën en freeride. Deze ski zorgt voor maximale rust in de bochten en voor een stevige grip op de zijkanten. De perfecte ski voor alle soorten sneeuw.