Dynastar

Dynastar Active Easy
Dynastar Active Easy
Uiterst licht, een gulle tip voor een gemakkelijke aanzet in bochten, en rocker op tip en tail om gemakkelijker te draaien en voor een betere veiligheid: de dames zullen plezier en vorderingen kunnen verzoenen!
Dynastar Chrome 72 CR Gold Edition
Dynastar Chrome 72 CR Gold Edition
Chrome is het nieuwe gamma van Dynastar ski's gewijd aan de piste. De Chrome CR 72 deelt het vurige temperament van zijn grote broer (74 CR), maar blijft toegankelijker op het vlak van de prestaties.
Dynastar Chrome 74 CR
Dynastar Chrome 74 CR
Chrome is het nieuwe gamma van Dynastar ski's gewijd aan de piste. De Chrome CR 74 heeft een sportchassis, gecombineerd met een straal van 16m. Alle elementen zijn verenigd om te beschikken over een vinnige en speelse piste-ski!
Dynastar Exclusive Elite Light
Dynastar Exclusive Elite Light
De Exclusive Elite Light verzoent prestaties, elegantie maar ook lichtheid dankzij zijn lightcore kern (hout / Rohacell). Hij richt zich tot ervaren skiesters die hij op de piste zal bekoren door zijn sportieve karakter.
Dynastar Neva 78
Dynastar Neva 78
Met een breedte van 78mm onder de binding en een evenwichtige Rocker constructie, combineert de Neva 78 prestaties en veelzijdigheid op alle soorten terrein en sneeuw. De verlichte constructie zorgt voor extra comfort dat we niet meer willen missen!
Dynastar Outland 80
Dynastar Outland 80
De All Mountain rockertechnologie vergemakkelijkt het ontlasten en de kantenwissel op alle sneeuw, met behoud van een uitstekende grip in de bochten. De Outland 80 is een veelzijdige en doeltreffende ski, die toch toegankelijk en gedwee blijft.
Dynastar Speed Course Fluid
Dynastar Speed Course Fluid
Een straal van 15m en een taillering gewijd aan de Reuzenslalom bieden hem een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Een ski die toelaat naar de excellentie door te groeien!
Dynastar Team Comp
Dynastar Team Comp
Een taillering gepast voor korte en vloeiende bochten. Een brede tip om snel en gemakkelijk de bochten aan te zetten. Prestaties en toegankelijkheid voor de toekomstige kampioenen.