Atomic

Atomic Cloud 8
Atomic Cloud 8

De Atomic Cloud 8 is een van de mondiale bestsellers voor de sportieve skiesters. Deze nieuwe generatie is lichter gemaakt zodat u minder energie verbruikt bij het skiën.

Atomic Cloud Eleven
Atomic Cloud Eleven

De nieuwe Atomic Cloud Eleven is de ideale ski voor perfect geprepareerde pistes. De Cloud Eleven is speciaal voor vrouwen minder zwaar gemaakt en voorzien van een V-vorm waardoor het gemakkelijker is om de bochten in te zetten. Deze ski is bestemd voor prestatiegerichte skiesters die op zoek zijn naar een elegante ski.

Atomic Heaven
Atomic Heaven
De Atomic Heaven is licht, wendbaar en polyvalent. Zijn All-Mountain Rocker profiel geeft hem de nodige draagkracht die nodig is om in alle vertrouwen op verse sneeuw of getransformeerde sneeuw te evolueren.
Atomic Redster Doubledeck 3.0 SL
Atomic Redster Doubledeck 3.0 SL

Atomic heeft al zijn technologie geïntegreerd in de nieuwe Redster Doubledeck 3.0 SL om deze ski de geduchte beweeglijkheid te geven in de scherpe bochten van het type slalom op de piste.

Atomic Redster Doubledeck XT
Atomic Redster Doubledeck XT

De nieuwe Atomic Redster Doubledeck 3.0 XT is een van de best presterende wedstrijdski's van Atomic. Met zijn radius van 15,5 m is de Redster Doubledeck 3.0 XT een uiterst behendige ski, zelfs op hoge snelheid. Het is het ideale compromis tussen de eigenschappen voor de slalom en de reuzenslalom.

Atomic Redster Fibre X
Atomic Redster Fibre X
De Atomic Redster Fibre X is licht, wendbaar en polyvalent. Zijn All-Mountain Rocker profiel geeft hem de nodige draagkracht die nodig is om in alle vertrouwen op verse sneeuw of getransformeerde sneeuw te evolueren.
Atomic Redster Jr Edge
Atomic Redster Jr Edge
De Atomic Redster Jr Edge ski is speciaal ontworpen voor kinderen die hun idolen willen vervoegen. Deze toegankelijke en veelzijdige ski is ideaal voor de eerste wedstrijden en laat jonge skiërs toe om vooruitgang te boeken in de beste omstandigheden
Atomic Redster XT R
Atomic Redster XT R

De Atomic Redster XT is een zeer wendbare ski, perfect om scherpe bochten te 'snijden'. De kanten brengen de kracht met uiterste precisie over naar de piste. Verder voorkomt de lichte verhoging van de tip een verkeerd geplaatste grip van de kanten.

Atomic Vantage 83
Atomic Vantage 83

Een moderne en veelzijdige All Mountain-ski: deze ski heeft een traditionele constructie onder de binding, en garandeert zo evenwichtig gedrag op harde sneeuw, gecombineerd met een progressieve rocker in tip en tail om gemakkelijk te kunnen wenden.

Atomic Vantage X AM CTI
Atomic Vantage X AM CTI
Net als de oude Nomad Blackeye Ti, is deze Vantage X een krachtige en polyvalente ski, ideaal op de piste en langsheen de piste.