Atomic

Zie de ski-uitrusting : Atomic
Atomic Backland
Atomic Backland
Atomic Backland is een op maat verstelbare schoen voor skiërs die innovatie en de beste prestaties in de backcountry vereisen.
Atomic Hawx Magna R70 S
Atomic Hawx Magna R70 S
De Hawx Magna 70 W is het instapmodel van ons nieuw Hawx Magna gamma met brede fit. Deze laatste verenigt voor de eerste keer de ervaring en de legendarische kenmerken van de Hawx in een schoen met een fit van 102 mm!
Atomic Hawx Magna R80
Atomic Hawx Magna R80
De Hawx Magna 80 is het instapmodel van ons nieuw Hawx Magna gamma met brede fit. Deze laatste verenigt voor de eerste keer de ervaring en de legendarische kenmerken van de Hawx in een schoen met een fit van 102 mm!
Atomic Hawx Magna R80 S
Atomic Hawx Magna R80 S
De Hawx Magna 80 is het instapmodel van de nieuwe Hawx Magna gamma met brede fit. Deze laatste verenigt voor de eerste keer de ervaring en de legendarische kenmerken van de Hawx in een schoen met een fit van 102 mm!
Atomic Hawx Magna R90
Atomic Hawx Magna R90
Deze laatste verenigt voor de eerste keer de ervaring en de legendarische kenmerken van de Hawx in een schoen met een fit van 102 mm! Het is een grote stap vooruit voor schoenen met wijde fit: ondanks het feit dat hij één van de lichtste in zijn klasse is, hij zit vol details die speciaal zijn aangepast voor de voeten: gemakkelijk aan te trekken, brede tong, enz.
Atomic Hawx Ultra 110
Atomic Hawx Ultra 110
De Hawx Ultra is de nieuwe Atomic skischoen. Zijn particulariteit: lichter zijn! Met de introductie van deze smalle vorm in 98 mm, kunnen alle skiërs genieten van de legendarische Hawx-ervaring en dit om op hun best te skiën, ongeacht de vorm van hun voeten.
Atomic Hawx Ultra 90W
Atomic Hawx Ultra 90W
Een perfecte schoen specifiek voor de vrouw, met extreem comfort om op de top van de prestaties te zijn, die bovendien de lichtste in zijn klasse is.

Burton

Zie de ski-uitrusting : Burton
Burton Boot Progression
Burton Boot Progression
Burton kids Progression XS
Burton kids Progression XS

Dahu

Zie de ski-uitrusting : Dahu
Dahu Numero 7
Dahu Numero 7
Met zijn simpele en aantrekkelijke design, is de Numéro 7 een all-time favoriet. Sterk en comfortabel, stelt deze duurzame schoen nooit teleur. Makkelijk te dragen door zijn klittebandsluiting, biedt hij een harde flex om alle soorten skiërs te verleiden.

Fischer

Zie de ski-uitrusting : Fischer
Fischer Cruzar W XTR 7
Fischer Cruzar W XTR 7
Met zijn 103 mm aan de middenvoetsbeentjes en zijn volume met geaccentueerde kick, biedt hij meer bewegingsvrijheid in de zone van de tenen. Zijn voorwaartse hoek is gereduceerd om een ideale positie op de ski te beiden. De bewerkte gespen vergemakkelijken het hanteren.
Fischer Cruzar XTR 8
Fischer Cruzar XTR 8
Deze schoen onderscheidt zich door zijn sportiviteit en comfort van hoog niveau. Met zijn 103 mm aan de middenvoetsbeentjes en zijn volume met geaccentueerde kick, biedt hij meer bewegingsvrijheid in de zone van de tenen. Zijn voorwaartse hoek is gereduceerd om een ideale positie op de ski te beiden.
Fischer RC Pro 100
Fischer RC Pro 100
De allernieuwste RC Pro 100 zal u overtuigen! Met een breedte bij de middenvoet van 100 mm en een flex van 100, zal deze schoen voor een maximum aantal skiërs passen. Zijn 3D Active Fit Zones en zijn Somatec structuur bieden een ongeëvenaard onmiddellijk comfort. AAN- en uittrekken is uiterst gemakkelijk.
Fischer RC Pro W XTR 80
Fischer RC Pro W XTR 80
Polyvalent en comfortabel, zal deze schoen een zeer onthalend, warm en comfortabel schoenvolume bieden. De nieuwe meer ergonomische gespen en zijn voldoende volume bieden comfort en precisie aan deze spiksplinternieuwe huurschoen voor vrouwen.
Fischer RC Pro XTR 90
Fischer RC Pro XTR 90
Deze schoen speciaal ontworpen voor de verhuur, laat een snelle en nauwkeurige afstelling toe door middel van verstelbare haakbeugels. Met de naadloze en antibacteriële liner, zijn Somatec constructie en 100 mm breedte ter hoogte van de middenvoetsbeentje, is de RC Pro XTR 90 polyvalent, nauwkeurig en comfortabel.
Fischer RC7 skating
Fischer RC7 skating

Head

Zie de ski-uitrusting : Head
Head Advant Edge 125
Head Advant Edge 125
Volledige skischoenen dank zij drie belangrijke technologieën. De Hi-Top omringd op zeer precieze wijze het scheenbeen om zowel een directe krachtoverbrenging als comfort te bieden, om alzo de bochten te vergemakkelijken. 2 de actieve fasen van de Duoflex brengen zowel evenwicht als controle in alle fasen van de bocht terwijl de skiër een natuurlijke positie kan behouden. Zijn progressieve en responsieve flex geeft een zachter gevoel, maar biedt een permanente controle van de ski. Ten slotte optimaliseert het controle frame optimaliseert de overdracht van de steun naar de ski.
Head Advant Edge 85 HT W
Head Advant Edge 85 HT W
De Advent Edge 85 is een skischoen voor vrouwen die de precisie van een schoen met 4 haken verenigt met het comfort van een schoen in 102 mm en de overdracht van een flex 85. Perfect om te genieten van het hele skigebied.
Head Advant Edge 95 HT
Head Advant Edge 95 HT
Het brengt zowel evenwicht als controle in alle fasen van de bocht terwijl de skiër een natuurlijke positie kan behouden. Zijn progressieve en responsieve flex geeft een zachter gevoel, maar biedt een permanente controle van de ski.
Head Cube 3 70 HT W
Head Cube 3 70 HT W
Der Allride Cube3 W wurde für mittelgute Skifahrerinnen konzipiert, die nicht nur ein hohes Maß an Leistungsfähigkeit, sondern auch Komfort und benutzerfreundliche Funktionen zu schätzen wissen.Der Schuh ist zudem mit unserer AutoSkiWalk Technologie ausgestattet, sodass Du nicht nur Ski fahren, sondern auch wie in Slippern gehen kannst.
Head Cube 3 80 HT
Head Cube 3 80 HT
De Cube3 8 is een schoen voor gemiddelde skiers met erg veel comfort en gebruiksgemak. De schoen bezit ook onze automatische ski-loppstand zodat je erg makkelijk kunt wisselen tussen skien en lopen. Een sportieve skischoen is nog nooit zo comfortabel geweest.
Head NextEdge 65 HT W
Head NextEdge 65 HT W
De Nextedge schoen is het 'comfort' bij uitstek. Het ontwerp van de 'easy entry shell' vermindert de materiaaldikte ter hoogte van de wreven van de voet en vergemakkelijkt het aantrekken van de schoen, waardoor deze flexibeler wordt en de voet beter omsluit.
Head NextEdge 75 HT
Head NextEdge 75 HT
Met een combinatie van lichtgewicht, toegankelijkheid en het vermogen om beter te gaan skien geeft de Next Edge 75 met zijn makkelijke instap de startende skier veel vertrouwen en comfort.
Head NextEdge 75 HT W
Head NextEdge 75 HT W
De Next Edge 75W is gemaakt om de startende skier een toegankelijke en comfortabele skiervaring te geven
Head NextEdge 85 HT
Head NextEdge 85 HT
De Next Edge 85 is gemaakt om een directe comfortabele schoen te bieden aan de gevorderde skier voor geprepareerde pistes.Het legendarische Edge comfort komt voort uit de anatomisch gevormde buitenschoen en de 4 aluminium buckles geven de perfecte steun en omsluiting van de voet.
Head Z2
Head Z2
"Skiet op natuurlijke wijze en leert snel aan" is de nieuwe filosofie van de HEAD Junior skischoenen. De geometrie van het Jr Hi-Top design, omringd het scheenbeen van de kinderen met precisie en een uiterste comfort. Tot slot zorgt de plastic structuur van de shell ervoor dat de schoen makkelijk kan worden aan- en uitgedaan, en maakt dat deze deze schoenen een troef zijn voor ski-uitstapjes met kinderen.

Lange

Zie de ski-uitrusting : Lange
Lange SX R
Lange SX R
Lange SX R Women
Lange SX R Women

Nordica

Zie de ski-uitrusting : Nordica
Nordica N-Move 85W R
Nordica N-Move 85W R
De N-MOVE is ontwikkeld voor alle-terrein skiësters die op zoek zijn naar comfort in het "ski/loop" mechanisme zonder in te boeten op de prestaties. Dit nieuwe mechanisme combineert perfect het comfort van het schoeisel, de aanpasbaarheid en de precisie voor krachtige en progressieve steunen.
Nordica N-Move 90 R
Nordica N-Move 90 R
N-MOVE is ontwikkeld voor alle-terrein skiërs op zoek naar comfort in het "ski/loop" mechanisme zonder in te boeten op de prestaties. Dit nieuwe mechanisme combineert perfect het comfort van het schoeisel, de aanpasbaarheid en de precisie voor krachtige en progressieve steunen.
Nordica NXT 75 W R
Nordica NXT 75 W R
Sportieve schoen, nauwkeurig, licht en comfortabel. Dubbele deklap voor de afdichting en anatomische aanpasbaarheid van de schacht (specifiek voor vrouwen) voor een perfecte pasvorm voor alle skiërs.
Nordica NXT 80 R
Nordica NXT 80 R
Sportieve schoen, nauwkeurig, licht en comfortabel. Dubbele deklap voor de afdichting en anatomische aanpasbaarheid van de schacht voor een perfecte pasvorm voor alle skiërs.
Nordica OneEasy5 55Rt
Nordica OneEasy5 55Rt
Nordica Speedmachine 110 R
Nordica Speedmachine 110 R
De nieuwigheid van Nordica voor het seizoen 2016-2017: Performant, licht, comfortabel.De referentie-schoen in een breedte van 100 mm: Een perfecte pasvorm / extreem comfort / Topprestaties / lichtste in zijn klasse.
Nordica Speedmachine 95 W R
Nordica Speedmachine 95 W R
De nieuwigheid van Nordica voor het seizoen 2016-2017: Performant, licht, comfortabel. De referentie-schoen in een breedte van 100 mm: Een perfecte specifieke pasvorm voor vrouwen / extreem comfort / Topprestaties / de lichtste in zijn klasse.

Rossignol

Zie de ski-uitrusting : Rossignol
Rossignol Alias Rental
Rossignol Alias Rental
De ideale schoen voor skiërs die aan het lezen zijn en die op de piste skiën. Hij heeft een breedte aan de voorvoet van 104 mm en een medium flex van 80 om grondig te genieten van de skidagen met veel comfort.
Rossignol Allspeed Pro Rental
Rossignol Allspeed Pro Rental
Het gebruik ervan in alle soorten sneeuw in alle terrein zal voor de meeste personen geschikt zijn. Met zijn interne breedte van 100 mm, biedt hij zowel een uitstekende pasvorm als comfort.
Rossignol Allspeed Rental
Rossignol Allspeed Rental
De ALLSPEED is een performante schoen die in elke sneeuw in alle terrein kan worden gebruikt, en die zijn roots in de wereld van de competities heeft. De inwendige breedte van 102 mm is tolerant, het biedt uitstekende prestaties voor alle skiërs.
Rossignol Alltrack
Rossignol Alltrack
Rossignol Alltrack W
Rossignol Alltrack W
Rossignol Evo Rental
Rossignol Evo Rental
Rossignol Kelia Rental
Rossignol Kelia Rental
De KELIA schoen is een schoen met 3 lussen voor alle skiësters van intermediair niveau die op de piste skiën. Zeer licht, gebruiksvriendelijk met zijn 3 grote lussen, en zeer comfortabel dankzij zijn breedte van 104 mm bij de voorvoet, garandeert hij grootse ski-dagen in het grootste comfort.
Rossignol Kiara Rental
Rossignol Kiara Rental
De KIARA schoen is bestemd voor skiësters die op de piste blijven en voor wie het comfort prioriteit is.
Rossignol Pure Rental
Rossignol Pure Rental
De PURE schoen is bestemd voor skiësters die techniek op de piste willen vereniging met comfort en vrouwelijkheid.
Rossignol R18
Rossignol R18
Rossignol X1 Ultra
Rossignol X1 Ultra

Salomon

Zie de ski-uitrusting : Salomon
Salomon Divine R70
Salomon Divine R70
Ontworpen voor warmte en comfort biedt Divine een vergevingsgezinde prestatie en een perfecte pasvorm voor dames.
Salomon Faction Boa Rtl
Salomon Faction Boa Rtl
Bent u het beu om tijd te verspillen aan het vastrijgen van uw boots? Dan is de Faction BOA, een praktische en functionele boot, iets voor u.
Salomon Mission R70
Salomon Mission R70
Ontworpen voor warmte en comfort biedt Mission een vergevingsgezinde prestatie en een geweldige betrouwbaarheid voor de gelegenheidsskiërs.
Salomon QST Pro 120
Salomon QST Pro 120
Met een verrassende lichtheid van slechts 1,6 kg op de weegschaal, biedt de QST Pro 120 een pasvorm en prestaties voor het skiën en het lopen die superieur zijn aan deze van alle andere schoenen in zijn klasse dankzij het het revolutionaire ontwerp van de EndoFit schoenlap en de Custom Shell technologie.
Salomon QST Pro 90W
Salomon QST Pro 90W
De QST Pro 90 W een pasvorm en prestaties voor het skiën en het lopen die superieur zijn aan deze van alle andere schoenen in zijn klasse dankzij het het revolutionaire ontwerp van de EndoFit schoenlap.
Salomon Quest Access R70 Women
Salomon Quest Access R70 Women
Salomon Quest Access R80
Salomon Quest Access R80
Salomon X Pro 110
Salomon X Pro 110
TWINFRAME-technologie met Oversize Pivot levert een superieure overdracht van energie, een 360° Custom Shell met 3D Custom Pro-binnenschoen betekent het beste uit de op maat aanpasbare pasvorm en een houvast van de voet voor all mountain-skiërs.
Salomon X Pro 90W
Salomon X Pro 90W
Twinframe-prestatie en Oversize Pivot gecombineerd met de voorgevormde 3D-binnenschoen om de X Pro 90W een superieure overdracht van de energie te geven en een comfort voor de hele dag. Custom Shell voor het ultieme op gebied van op maat gemaakte pasvorm.
Salomon X Pro R70 Wide
Salomon X Pro R70 Wide
All mountain-prestatie, lichtgewicht en de revolutionaire 3D binnenschoen komen samen in de X-Pro 70 W, met een specifieke pasvorm en prestatie-eigenschappen, speciaal afgestemd op dames.
Salomon X Pro R80 Wide
Salomon X Pro R80 Wide
Twinframe-prestatie met de nieuwe 3D Liner van Salomon maakt de prestatie gedreven X-Pro comfortabel vanaf het moment dat je ze aantrekt tot aan de laatste afdaling van de dag.
Salomon X-Max 60
Salomon X-Max 60
De X-Max 60T, met prestatie-technologie ontwikkeld om kinderen beter te laten skiën, gebruikt een Oversize Pivot om zijdelingse transmissie te leveren terwijl een progressieve flex voor kids behouden blijft, met een verbeterd comfort en eenvoudig te gebruiken zodat ze hun nieuwe schoenen heerlijk vinden.
Salomon X-Pro R70 Women
Salomon X-Pro R70 Women
Salomon X-Pro R90
Salomon X-Pro R90

Tecnica

Zie de ski-uitrusting : Tecnica
Tecnica Cochise 85 W RT
Tecnica Cochise 85 W RT
Freemountain schoen van 102 breed en 85 flex. Polyofeline shell, nieuw enkelvolume, asymmetrische teendoos. De hiel van de schoen werd zuiverder gemaakt en laat een grotere beweging van 22° toe. Hij is perfect om elke dag te skiën.
Tecnica Cochise 90 RT
Tecnica Cochise 90 RT
Freemountain schoen 102 breed en 90 flex. Polyofeline shell, nieuw enkelvolume, asymmetrische teendoos. De hiel van de schoen werd verzuiverd en laat een grotere beweging van 22° toe. Hij is perfect om elke dag te skiën.
Tecnica Mach 1 105 W
Tecnica Mach 1 105 W
High performance schoen van 100 mm breed en 105 flex. Hij wil een referentie zijn in termen van pasvorm dankzij zijn voorgevormde Custom Adaptive Shape schoen. Volledig nieuwe shell, asymmetrische teendoos, dubbele enkel en hogere schacht.
Tecnica Mach 1 110
Tecnica Mach 1 110
High performance schoen 100 mm breed en 110 flex. Hij wil een referentie zijn in termen van pasvorm dankzij zijn voorgevormde Custom Adaptive Shape schoen. Volledig nieuwe shell, asymmetrische teendoos, dubbele enkel en hogere schacht.